V. Šapranauskas: vasaros karštis teigiamai veikia lietuvių humoro jausmą

TV3 laida „Didysis anekdotų šou” sparčiai artėja prie kulminacijos – Joninių dieną, šeštadienį 21.20 val. vyks laidos finalas, kuriame paaiškės du superfinalo dalyviai, o liepos 1-ąją tiesioginėje superfinalo transliacijoje 21.10 val. žiūrovai išrinks geriausią Lietuvos anekdotų pasakotoją, kuriam atiteks įspūdingas prizas – automobilis „Peugeot 407”.

Neprilygstamasis anekdotų pasakotojas kandusis laidos „Didysis anekdotų šou” vedėjas Vytautas Šapranauskas filmuodamasis priešpaskutinėse laidose pastebėjo – vasaros karštis teigiamai veikia lietuvių humoro jausmą.

„Vasaros karštis tiesiog atpalaidavo „Didžiojo anekdotų šou” dalyvius, ir šie lyg gėlės sužydėjo naujomis spalvomis. Pasirodo, yra dar neišsemtų anekdotų temų, pasirodo, vis dar galima nustebinti ir mane. Gal lietuviams tereikia šiltesnio oro, kad jų humoro jausmas nubustų”, – šypsosi V. Šapranauskas.

Laidos, kuri TV3 eteryje startavo kovo 4 dieną, vedėjas įsitikinęs, kad pagrindinį prizą laimės tikrai jo vertas anekdotų pasakotojas, nes visi keturi finalininkai – 27 metų radijo laidų vedėjas Andrius Karabevičius, 28 metų muzikos prodiuseris Kęstutis Ruzgys, 39-erių barmenas Aleksandras Karpavičius ir 28-erių vadybininkas Valentinas Marinionokas, – per keturis mėnesius padarė įspūdingą pažangą:

„Jei vaikinai į šylantį ir šąlantį klimatą taip jautriai nereaguos ir superfinale pasirodys taip gerai, kaip paskutiniosiose sezono laidose, tai ne tik turėsime naujų anekdotų pasakojimo meistrų, o ir būsiu užsiauginęs sau rimtų konkurentų”.

„Didžiojo anekdotų šou” finalai su nauja juoko doze – birželio 24 dieną 21.20 val. ir liepos 1 dieną 21.10 val. tiesiogiai per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.