Pasaulio čempionato favoritai – brazilai

Vokietijoje vakar prasidėjusio pasaulio čempionato nugalėtojų laurus lažybų kontoros žada brazilams

2006 metų pasaulio futbolo čempionatas vakar prasidėjo šeimininkės Vokietijos rungtynėmis su Kosta Rikos ekipa, per kitas A grupės rungtynes jėgas išmėgino Lenkijos ir Ekvadoro ekipos.

Trinidadas ir Tobagas nevertinamas

Londone įsikūrusi lažybų bendrovė „William Hill” už tai, kad Brazilijos rinktinė apgins pasaulio čempionės titulą, siūlo lažintis santykiu 9 su 4, tai yra už 40 pastatytų svarų sėkmės atveju jūs gautumėte 90 svarų. Tarp realių kandidatų laimėti planetos pirmenybes minimos ir Anglijos (6/1), Vokietijos (7/1) bei Argentinos (8/1) rinktinės, o absoliučia autsaidere laikoma Trinidado ir Tobago ekipa, už ją iš viso nesiūloma lažintis. Už Angolos ir Saudo Arabijos rinktinių pergales galima lažintis santykiu 1 su 750.

Nors visur daugiausia tikimasi iš brazilų, „William Hill” lažybų bendrovėje nenurašomos Europos rinktinės, ir statydami, kad Senojo žemyno rinktinė laimės Vokietijoje vyksianti čempionatą, gausite mažiau (8/15), negu palaikydami Pietų Amerikos (6/4) komandas. Kad planetos čempione taps kitų žemynų komandos, lažintis galima 12:1.

Už tai, kad liepos 9 dieną finale žais Brazilijos ir Anglijos rinktinės, siūloma lažintis 10:1. Realiomis brazilų varžovėmis finale laikomos Vokietijos (11:1), Argentinos bei Italijos (12:1) rinktinės.

Jei esate optimistas ir tikitės laimėti didelę sumą pinigų, tai susilažinę, kad pasaulio futbolo čempionate susitiks Irano bei Trinidado ir Tobago, Irano bei Saudo Arabijos arba Japonijos bei Togo rinktinės, galite laimėti net 10 000 svarų už vieną.

Net du Brazilijos rinktinės žaidėjai minimi tarp kandidatų tapti rezultatyviausiais čempionato žaidėjais – tai Ronaldo ir Adriano, už juos siūloma lažintis atitinkamai 10:1 ir 11:1. Ne ką mažiau „William Hill” tikisi ir iš europiečių – prancūzo Thierry Henry bei olando Ruudo van Nistelrooy, už juos statymai priimami 12:1.

Paskutinės repeticijos

Pasaulio čempionatas Vokietijoje prasidėjo vakar, bet dar užvakar kelios jo dalyvės žaidė draugiškas rungtynes. Saubo Arabijos rinktinė ketvirtadienį per kontrolinį mačą 8:0 sutriuškino Frankfurto „Eintracht” dublerius, o Ukrainos ekipa 3:0 – Liuksemburgo rinktinę. Įvarčius ukrainiečiams antrame kėlinyje pelnė Andrijus Voroninas (55 min.), Andrejus Ševčenka (83) ir Maksimas Kaliničenka (84).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.