Peršautas kūdikis

Šeštadienį vienoje marijampoliečių šeimoje vykusių išgertuvių metu buvo peršauta vos 5 mėnesių sulaukusi mažylė. Policija sulaikė neblaivų šaulį ir kūdikio tėvą.

Incidentas įvyko apie 9 valandą ryto Marijampolėje, viename Draugystės gatvės bute, kur susirinkusi kompanija linksminosi per visą naktį nuo penktadienio vakaro. Policijos duomenimis, kilus ginčui, buto šeimininkas 68-erių V.J.L. čiupo šratinį revolverį ir šovė į 29 metų sugėrovą R.A., kuris kaip tik tuo metu ant rankų laikė savo 5 mėnesių dukrą.

Paleistas šratas kiaurai perskrodė mergaitės ranką. Iškviesti medikai kūdikį skubiai išvežė į ligoninę. Nukentėjusioji buvo paguldyta į reanimaciją. Jos būklę gydytojai įvertino kaip patenkinamą.

Įvykio liudytojai policijos pareigūnams aiškino, esą buto šeimininkas tyčia nesitaikęs į mergaitę, kuri nukentėjo atsitiktinai.

Policijos pareigūnai į areštinę uždarė ir nevykėlį šaulį, ir mergaitės tėvą. Buto šeimininkui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – jo kraujyje rasta 2,07 promilės alkoholio. Pas V.J.L. rastas ir paimtas šratinis revolveris.

Visiškai girtas buvęs ir kūdikio tėvas, kuriam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (4,18 prom. alkoholio).

Išgertuvėse dalyvavo ir mergaitės motina, tačiau incidento metu ji buvo išėjusi į parduotuvę. Jai taip pat nustatytas sunkus girtumas – beveik 3 promilės alkoholio. Beje, moteris turi dar du vaikus, tačiau jiems auginti teisės apribotos.

Apie šį įvykį taip pat informuoti Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.