P.Stojakovičius norėtų pasilikti „Pacers” klube

Lengvasis krašto puolėjas iš Serbijos ir Juodkalnijos Peja Stojakovičius džiaugiasi žaisdamas Indianos „Pacers” klube, kuriame rungtyniauja ir Lietuvis Šarūnas Jasikevičius. Pasak P.Stojakovičiaus, jis kartu su Jermainu O`Nealu galėtų būti pagrindinė klubo varomoji jėga.

P.Stojakovičius į „Pacers” klubą pateko po ilgai lauktų mainų. Į Sakramento „Kings” ekipą iškeliavo skandalingasis Ronas Artestas, o „Pacers” komanda už tai gavo Peją. Kuris kol kas dar nėra tikras dėl savo ateities.

Šį sezoną krepšininkas per 40 rungtynių „Pacers” klubo gretose vidutiniškai pelnydavo 19,5 taško, atkovodavo 6,3 kamuolio bei atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Be jokių abejonių, Peja Indianoje jaučiasi laimingas, – sakė krepšininko agentas Davidas Baumanas. – Jis norėtų ne tik pratęsti sutartį su šiuo klubu, bet ir baigti jame savo karjerą.”

Apie 28 metų 208 cm ūgio puolėją gerai atsiliepė ir „Pacers” prezidentas Larry Birdas. „Teiksime šiam reikalui pirmenybę ir manome, jog išsaugoti Stojakovičių yra vienas pagrindinių tarpsezonio užduočių. Laimei, tikriausiai taip ir atsitiks.”

Manoma, kad P.Stojakovičius kartu su J.O`Nealu gali tapti vienu geriausių NBA atakuojančių puolėjų tandemų. J.O`Nealas šį sezoną per susitikimą vidutiniškai surenka 20,1 taško ir atkovoja 9,3 kamuolio.

„Indianos ekipa nori suburti komandą, kurioje pagrindiniais žaidėjais taptų Peja ir Jermaine,” – sakė D.Baumanas.

D.Baumanas planuoja susitikimą su „Pacers” vadovu Donnie Walshu ir yra tikras, jog ekipa nori sudaryti naują sutartį. „Ne kartą kalbėjomės telefonu ir jie prašė pratęsti kontraktą. Jeigu klubas vykdys tai, ką pažadėjo, sutartis su Peja tikriausiai bus pasirašyta.”

P.Stojakovičius buvo pasirašęs 6 metų kontraktą, pagal kurį po penkių metų jis turi galimybę rungtyniauti dar vieną sezoną arba tapti laisvuoju agentu. Pagal kontrakto sąlygas, kitą sezoną krepšininkas turėtų uždirbti 8,125 mln. JAV dolerių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.