Lažintis dėl „Eurovizijos” – nepopuliaru

Lažybų mėgėjai nesitiki lietuvių pergalės „Eurovizijoje”, tačiau grupės „LT United” šansus patekti į konkurso finalą vertina optimistiškiau.

Lažintis mėgstantiems klaipėdiečiams atrodo, kad daugiausiai šansų nugalėti „Eurovizijoje” turi Graikijos atstovai, konkursą jau laimėję praėjusiais metais. Lažybų punktuose „Top Sport” už Graikijos pergalę vakar buvo galima lažintis koeficientu 2,70. Taip pat lošėjai pergalę prognozuoja Rumunijai, Švedijai, Belgijai, Didžiajai Britanijai. Tuo tarpu Lietuvos šansai laimėti „Euroviziją”, anot lošėjų, mažiausi: statantiems už „LT United” pergalę taikomas koeficientas 100 – itin didelis.

Lažybų tarpininkė Jurgita Aurylaitė primena, kad koeficiento dydis tiesiogiai priklauso nuo lažybų mėgėjų aktyvumo: kuo daugiau statoma už, pavyzdžiui, Graikijos pergalę, tuo labiau koeficientas mažėja. Laimėjimas dauginamas iš dviejų, tad pastačiusieji už Graikijos pergalę 2 litus šalies sėkmės konkurse atveju laimėtų 5,40 Lt. O jei konkurse pasisektų „LT United”, laimėjimas siektų net 200 Lt.

Lažybų punktuose taip pat siūloma lažintis, kokios šalys pateks į „Eurovizijos” finalą. Čia statymų už Lietuvą koeficientas yra 3, vadinasi, nemažai lietuvių tikisi mūsų šalies atstovus pamatyti konkurso finale. Didžiausias koeficientas – 5,5 – taikomas Baltarusijai.

Tačiau J. Aurylaitė sako, kad lažintis dėl „Eurovizijos” nėra populiaru. „Lošėjai į šią galimybę nežiūri rimtai. Daugiausiai ateina lažintis dėl sporto”, – pasakojo lažybų punkto darbuotoja.

Į punktą laimėjimo už krepšinio statymus – 22 litų – atėjęs atsiimti jaunas vaikinas „Vakarų ekspresui” sakė, jog už „Euroviziją” statyti neįdomu, „nes labai sunku atspėti”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.