R. Juknevičienės patarimas darbiečiams – išsivaikščiokite

Skylanti Viktoro Uspaskicho Darbo partija – tai darinys, kuris neturi nieko bendra su tuo, kas demokratinėse valstybėse vadinama politine partija, teigia konservatorė Rasa Juknevičienė ir pasiūlė darbiečiams išsivaikščioti.

Politikė tvirtina, kad per beveik dvejus buvimo Vyriausybėje metus taip ir neišryškėjo joks politinei partijai būtinas programinis apibrėžtumas ir ideologinis kryptingumas, tačiau visi matė, kiek daug energijos buvo skiriama postų dalyboms ir priėjimo prie europinių pinigų skirstymo užsitikrinimui.

„Ištikimų Seimo narių papirkinėjimas dovanomis, nelegaliais atlyginimais ar „sėkmės mokesčiais” vokeliuose ir tuo pačiu metu grasinimai nepaklusniems bei darinį paliekantiems nariams rodo baudžiavinę, o ne laisvą ir demokratišką partijos prigimtį”, – sako konservatorė.

Jos teigimu, papirkinėjimu ir „auklėjimu” užsiiminantis partijos vadovas parodo, kad tai tėra vieno žmogaus „orkestras”, skirtas ne tarnauti žmonėms, bet tik to žmogaus gerovei kitų sąskaita ir jo garbėtroškai patenkinti.

R. Juknevičienė įsitikinusi, kad Darbo partija neturi ateities, todėl pasiūlė jos nariams išsivaikščioti: „Neapsunkinkite savo sąžinės Danajų dovanomis ir kuo skubiau išsivaikščiokite, kol nepaaiškėjo dar nemalonesnių dalykų, kuriuos jūsų vardu darė jūsų patiklumu pasinaudojęs žmogus”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.