„Tau, Mama” – gražiausias pavasario koncertas

„Tapus mama, mano gyvenimas pasikeitė 180 laipsnių” – sako dainininkė Asta Pilypaitė, kartu su kitomis muzikos žvaigždėmis atliksianti savo dainas visoms Lietuvos mamoms. Lietuvos muzikinio pasaulio pažibų Motinos dienos proga rengiamas koncertas – kompanijos „Biovela” dovana mūsų šalies mamoms. Jau antrus metus kartu su „LNK” televizija organizuojamas renginys šiemet sukvies dar daugiau mamyčių – „Utenos” pramogų arena Vilniuje laukia 4000 svečių.
Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė pasakojo, jog mama jai pats brangiausias žmogus pasaulyje: „Tikiuosi ją pasveikinti labai ypatingai ir dar tikiuosi, kad ji žino kokia yra man brangi.” Rūta prisipažino ir pati labai trokštanti tapti mama, jos manymu, galimybė turėti vaikų – tai didelė dovana, o jų turėjimas – dar didesnė.
Jau minėtoji romantiškų dainų atlikėja Asta Pilypaitė neslepia, kad motinystė joje sustiprino kantrybę bei išugdė didelį atsakomybės jausmą. „Vaikai mane moko išminties.” – tikina Asta. Pasak jos, vaikai tarsi gyvenimo varikliukas neleidžiantis sustoti vietoje. Dainininkė prasitarė, kad nors ne vieną dainą skyrė savo dukrytėms Saulei ir Rūtai, tačiau vis dar skolinga dainą savo mamai. Asta sakė, kad koncerto „Tau, Mama” metu sveikins visas mamas, tačiau labiausiai savąją.
Dainininkas Linas Adomaitis kartu su partnere Simona koncerte turėtų parodyti ypatingai parengtą dainą. Neseniai trisdešimtmetį atšventęs muzikantas sako: „Mano mama – tai brangiausia, stipriausia ir pati tobuliausia siela žemėje. Savo mamą myliu labiau už gyvenimą.” Ir dar priduria, kad nori padėkoti savo mamai už tai, kad abu su broliu Marijumi yra tvirti jos sūnūs.
Visos Lietuvos vaikų mama – taip neretai pavadinama žavioji Neringa iš „Tele bim bam”. Ji sako, kad toks įvaizdis jai, trijų vaikų mamai, visai patinka, tik juokiasi: „Kol esu mama tai gerai, o kas bus kai pradės vadinti visos Lietuvos močiute?” Motinystė Neringai reiškia daugiausia ką kažkas gali reikšti – „tai gyvenimo prasmė.” Energingoji atlikėja pasakojo, kad kasmet jai pačiai jos mama darosi vis svarbesnė ir svarbesnė: „Dabar jau pasiekiau tą ribą, kai aš daugiau imu rūpintis mama, o ne ji manimi kaip iki šiol. Ji man pats brangiausias žmogus.”
„Biovelos” koncerte „Tau, Mama” dainuos ir liaudies dainų atlikėja Veronika Povilionienė. Dainininkė sako, kad jos gyvenimas – tai gyvenimas vaikuose: „Viso gyvenimo neišgyvensi. Visko ko gražaus nepadarei, nespėjai, norisi matyti savo vaikuose.” Lietuvių liaudies dainų žinovė Veronika aiškina, kad šiose dainose motina yra labai darbšti ir pats artimiausias žmogus vaikui: „Nesvarbu ar mergaitė, ar berniukas. Motina juos išleidžia į karą, į svetimą šalelę, išleidžia ir už vyro.”
Be jau minėtų atlikėjų, gražiausias dainas motinoms skirs ir dar būrys kitų Lietuvos muzikos žvaigždžių, pradedant jaunosiomis „Mokinukėmis”, baigiant Ryčiu Cicinu ar „Biplan”. Daugiau nei dvidešimt atlikėjų ar grupių Lietuvos mamytėms dovanoja „Biovela”. Koncertas vyks gegužės 5 dieną, o jo transliaciją per „LNK” visos mamytės su savo šeimomis galės išvysti Motinos dienos sekmadienį. Kvietimus į koncertą galima laimėti perkant „Biovelos” produktus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , , , , , , , , .

8 atsiliepimai į "„Tau, Mama” – gražiausias pavasario koncertas"

  1. laura75

    kaip galima patekt i ta koncerta???

  2. as

    kiek kainuoja biletas?

  3. laurarobis

    kur pirkti bilietus ir kokia kaina is anksto dekojam gal galima internetu

  4. ausrine

    kaip gauti bilieta? 😐 ir kiek tai kainuoja ?pasakykit prasau 🙄

  5. ausrine

    suzinojau kaina jis kainuoja apie 20,30,40,50,60,70,80litu aisku ziurint kada pirksi 😐

  6. ausrine

    lauraboli tai bilietus galima pirkti internetu tik kasoje pigiau 😀

  7. kriste

    is kur gauti bilieta 😮

  8. man rejk bilieto

    😉 kur galima nusipirkt bilieta,ar bilietai.lt ar tiketa.lt ?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.