Pavilnių ir Verkių regioniniuose parkuose prasideda pažintinių žygių sezonas

Sostinės Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija pradeda pavasario-vasaros sezono pažintinius pėsčiųjų žygius ir kviečia susipažinti su parkų gamtos ir kultūros vertybėmis. Jau šį sekmadienį Verkių regioniniame parke vyks pirmasis pažintinis žygis ir šventinis bėgimas.

Sekmadienį, gegužės 7 dieną, 11 val. rengiamas pėsčiųjų žygis po Verkių regioninio parko Žaliųjų ežerų kraštovaizdžio draustinį. Žygeiviai keliaus 8 km ilgio trasa natūraliais miško takeliais aplink Balsio ežerą. Keliautojai renkasi Žaliųjų ežerų poilsiavietėje prie gelbėjimo stoties. Važiuoti 36, 76 maršrutų autobusais iki stotelės „Verkių Riešė”.

Sekmadienį taip pat vyks Motinos dienai skirtas 11-as šventinis bėgimas aplink Žaliuosius ežerus. Trasos ilgis – 7,2 km. Bėgikai kviečiami registruotis nuo 11 iki 11.45 val. prie gelbėjimo stoties. 13.15 val. vyks nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimas, susitikimas su pėsčiųjų žygio dalyviais. Bėgimą organizuoja Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija kartu su sporto mėgėjų komanda „Žalieji ežerai”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.