,,Narnijos kronikų” kelionių planai

Dvi filmų kompanijos ,,Disney’’ ir ,,Walden Media‘‘ savo planuose padarė galutini sprendimą dėl vietovės, kur bus filmuojamas jau antrasis ,,Narnijos kronikų‘‘ filmas. Seniau buvo pranešta, kad antrasis filmas bus filmuojamas Emeraldo saloje. Bet vis dėlto kūrėjai nusprendė viską filmuoti nuostabiojoje Naujojoje Zelandijoje.

Tai vieta kurioje tiesiog dvelkia viduramžiais. Būtent šį vieta ir suteiks ,,Narnijų‘‘ kraštovaizdžiams dar labiau gyvybingumo ir savito grožio. Šioje saloje tai pat tikimasi įkurti ir nuolatinę filmavimo studija. Prie šios antrosios filmo dalies kūrimo sugrįžta ir režisierius dirbęs prie pirmosios ,,Narnijos kronikų‘‘ dalies tai Andrew Adamson. Beje šioje šalyje tai pat planuojama filmuoti ir kita Walden‘o fantastinio žanro filmą ,,Bridge to Terabithia‘‘ .

,,Pats Walden‘as yra labai atsidavęs Naujosios Zelandijos žemynui. Šioje šalyje yra labai puiki atmosfera ir nesijauti suvaržytas. Aš jaučiuosi čia lyg bučiau išties ypatingoje vietoje, kurioje yra tikrai begalo daug įvairiu ir gražiu vietų.‘‘ Pasakojo ,,Walden Media‘‘ vadovas Cary Granat. ,,Ir apie tai, kad įkurti studija šioje šalyje, kurioje butu galima sukurti daugybe filmų, aš jau seniai svajojau.”

,,Taigi kodėl visa to nepadarius Naujojoje Zelandijoje ? Dabar yra svarstoma tik dėl vietos, nes didžiulės žmonių armijos angaro, kuriame buvo filmuojami ,,Narnijos kronikų‘‘ mūšiai, naudoti nebegalim ir nors Naujosios Zelandijos valdžia mums prižadėjo nauja, bet Walden‘as vis tiek nusprendė išvykti filmuoti kito savo naujo filmo ,,Charlotte’s Web‘‘ į Australija. Ir nors ,,Narnijos kronikų‘‘ autoriaus C.S. Lewis įkvėpiantį ,,Narnijos‘‘ vietovė buvo Airija, manau, kad antroji filmo dalis bus puiki ir be jos.”

Kompanija Disney, kuri pažadėjo finansine parama šiam filmui ir užsiimti jo platinimu. Priims sprendimą dėl šios vietovės jau keliu savaičių bėgyje. Į antrąją ,,Narnijos kronikų‘‘ dalį tai pat sugrįžta ir kompozitorius Harry Gregson-Williams.

Filmo ,,The Chronicles of Narnia: Prince Caspian‘‘ premjerą planuojama surengti 2007 metais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.