Dažnai įsimylinčių moterų paslaptys

Jau seniai atsikratėme stereotipo, jog į šalį nuklysta tik vyrai. Šiuolaikinės moterys įrodė niekuo nenusileidžiančios stipriajai žmonijos pusei.

Tiesą sakant, kiekvienas turi teisę gyventi taip, kaip nori. Tik štai įrodyta, kad moterys, dažnai keičiančios partnerius arba užmezgusios ryšį iškart su dviem ir daugiau vyrų, kenčia dėl psichikos nukrypimo.

1. Dažnas įsimylėjimas kaip būdas įrodyti savo patrauklumą

Dažniausiai tokios moterys išties labai patrauklios. Regis, nieko nereikia įrodinėti. Tačiau 99 proc. savo kompleksų ir problemų atsinešame iš vaikystės. Būtent akinanti gražuolė vaikystėje buvo bjaurusis ančiukas, iš kurios juokdavosi mergaitės ir kurią aplenkdavo berniukai. Netikėtai tapusi patrauklia mergina, ji daugybę kartų bando sau ir kitiems įrodyti, kad jai neįmanoma atsispirti. Kiekvienas naujas gerbėjas – papildomas taškas jos grožio naudai. Tokios moterys nurimsta tik tada, kai suvokia tikrai esančios patrauklios, o visos kančios dėl išvaizdos – praeityje.

2. Dažnas įsimylėjimas kaip būdas parodyti vyrui jo vietą

Tikriausiai jau supratote, kad ši istorija prasideda tada, kai moteris sužino apie vyro neištikimybę. Norėdama sau įrodyti, kad ji dar šio to verta, įžeista moteris ima palaidai gyventi. Vyrus keičia kaip pirštines. Be to, ji neleidžia sau įsimylėti, nes vyrus laiko tik keršto įrankiu. Galiausiai tokia moteris atleidžia vyrui, tapusiam netiesiogine jos palaidumo priežastimi, ir grįžta į įprastą gyvenimą.

3. Dažnas įsimylėjimas kaip būdas pabėgti nuo tikrovės

Kai vyrai turi nemalonumų, jie streso atsikrato bendraudami su draugais, patraukdami į pirtį ir gerdami alų. Moterys krizėms ir nemalonumams įveikti pasitelkia kitokius stimuliatorius. Dažniausiai eina apsipirkti, į grožio salonus ir fitneso klubus. Blogiausiu atveju griebiasi alkoholio ir cigarečių. Tačiau yra ir tokių moterų, kurias nuramina palaidi ryšiai. Taip jos bando užsimiršti ir atsipalaiduoti.

4. Dažnas įsimylėjimas kaip būdas išvengti atsakomybės

Kartais suaugusi ir neretai savo vietą gyvenime radusi moteris dėl įvairių priežasčių sieloje lieka savimi nepasitikinčia mergaite, kuri bijo įsipareigoti. Ją taip gąsdina rimti santykiai su vyru, kad verčiau renkasi trumpus, neįpareigojančius romanus.

Greta šių priežasčių dar yra daugybė kitų, kodėl moteris nepasitenkina vienu partneriu, puola į neištikimybę, nuolat ieško naujų ryšių. Galima pasakyti tik viena – tokį elgesį visada sukelia trūkumas (jėgų, energijos, teigiamų pojūčių, džiaugsmo ir kt.), o ne perteklius. Iš tikrųjų tokia moteris jaučia dvasinį skausmą. Todėl jai labai svarbu suvokti savo problemą ir tai, kas ją sukėlė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.