Laiminga

Kai grįžta iš nesibaigiančių kelionių po Lietuvą, Natalija Zvonkė džiūgauja iš tolo pamačiusi autostradoje naktimis šviečiančią reklamą, tarsi skelbiančią, kad netrukus ji galės praverti namų duris. Klaipėda kaunietei jau tapo tikraisiais namais. Čia gyvena mylimas vyras, o įrašų studi joje gimsta naujos grupės „Yva” dainos.

Meilė tęsiasi

Kai kaunietė grupės „Yva” dainininkė tekėjo už klaipėdiečio „bavaro” Deivydo Zvonkaus, ne vienas spėliojo, kiek laiko truks jų žiniasklaidoje išreklamuota santuoka – tris mėnesius, pusmetį.

N.Zvonkė tik juokiasi iš tokių kalbų.

„Tegu skeptikai ir toliau skaičiuoja, kiek laiko mes būsim kartu. Aš tikiu, kad visada. Jei pažintų Deivydą, visos man pavydėtų. Neseniai grįžusi iš koncerto radau prieškambaryje iš degančių žvakučių sudėliotą didžiulę širdį. Taip jis mane nustebino, nes buvo praėję lygiai pusė metų nuo mūsų vedybų”, – šyptelėjo dainininkė.

Pora mėgaujasi ramybe, kai gali pabūti namuose dviese. Tada Natalija gamina Deivydui prašmatnią vakarienę, jiedu vakarieniauja ir tiesiog būna kartu. Kalbasi, planuoja, žiūri televizorių ar varto interjero žurnalus.

Laimingi dainininkai svajoja turėti nuosavą namą, kuriame būtų erdvės ir Deivydo įrašų studijai, ir svečiams, ir kada nors į pasaulį ateisiantiems „zvonkiukams”. Jie jau apsisprendė, kad namus kurs Klaipėdoje.

Dvidešimt trejų metų N.Zvonkė prisipažįsta, kad visada įsivaizdavo, jog ištekės gana anksti. Ir namų bei buities rūpesčiai jai – vienas malonumas.

„Man tikrai patinka rytą eiti į parduotuvę šalia namų, pripirkti produktų ir pusę dienos gaminti vakarienę Zvonkui. Tokios jaukios tos valandos po koncertų, interviu, įrašų maratono”, – sakė ji.

Nuo dėmesio sprunka

Nors kritikai dažnai kritikuoja ir liežuviais plaka „Yvos” įvaizdį, dainas ir jų populiarumą, N.Zvonkė tikino, kad jau užsiaugino tokią storą ir kritikai bei gandams atsparią odą, kad nieko nebeima nei į galvą, nei į širdį.

„Mūsų debiutinio albumo kopijų parduota tikrai daug – 33 tūkstančiai, į mūsų koncertus ateina daugybė žmonių, ir aš, ir kitos grupės narės – Goda bei Kristina sulaukiame gal net per daug gerbėjų dėmesio, dėl ko turėčiau krimstis?” – kalbėdama apie nuolatinę kritiką ramiai šypsojosi Natalija.

N.Zvonkę nuoširdžiai skaudina tik pastaruoju metu artimesnių žmonių viešai išsakyta kritika jos grupei. Tačiau ir tai ji stengiasi priimti ramiai.

„Nors iš pradžių ir užvirė emocijos, pasistengiau nuryti”, – patikino ji.

Jai taip dažnai tenka dalyti autografus ir šypsotis ją atpažįstantiems žmonėms, kad dainininkė savaip susidėliojo dienotvarkę.

Ir į parduotuves, ir pavakarieniauti su keliais Klaipėdoje jau atrastais draugais N.Zvonkė eina vėlai vakare.

„Į „Akropolį” eiti vidury dienos būtų savižudybė, – juokėsi ji. – Neatsiginčiau nuo žvilgsnių ir replikų”.

Populiarumas neslūgsta

Pastarosiomis dienomis nuolatiniai „Yvos” kritikai turėtų graužtis nagus.

O N.Zvonkė džiūgauja, kad tik prieš porą savaičių į radijo eterį patekusi jų daina jau puikuojasi pirmoje svarbiausio lietuviškos muzikos topo vietoje.

„Man atrodo, kad Deivydas yra populiariosios muzikos genijus. Kartais abu po porą valandų prasėdime prie pianino namuose, tiesiog improvizuodami savo malonumui. Smagu, kad šįsyk išpopuliarėjo kūrinys, parašytas pagal mūsų vienas kitam siųstas SMS žinutes”, – teigė ji.

Dabar N.Zvonkei – pats darbymetis. Kuriamas antrasis „Yvos” albumas. Ji tikisi, kad gerbėjus naujos grupės dainos pasieks jau birželio pradžioje.

„Man patinka tas laikas, kai gimsta naujos dainos, vėliau – nauja koncertinė programa, kitoks įvaizdis. Naujas albumas visada yra pokyčių metas ir sėkmės laukimas. Tai kaip tik tai, ką man labai patinka daryti. Galiu iki paryčių siūti naujus drabužius ar kelias dienas nešiotis idėją naujai dainai ir ją gludinti, tobulinti, keisti”, – tikino ji.

Į grupę – vaikinai

„Yva” keičiasi. N.Zvonkė bent porą dienų per savaitę Kaune repetuoja su naujais grupės šokėjais vaikinais. Grupę papildė trys išvaizdūs „Studijos M” vyrukai.

Padedama naujų šokėjų dainininkė išmoko atlikti salto.

„Dabar, kai su mumis į koncertus važiuoja ir vaikinai, kelionėse šurmulys ir juokas nenutyla. Anksčiau panos po koncerto snausdavo, o dabar vis spirga. Smagu, man lengviau vairuoti. O ir mūsų gerbėjoms merginoms bus į ką scenoje pažiūrėti. Vaikinai puikiai šoka, o ir gražuoliai kokie”, – kvatojosi Natalija.

Klaipėdoje – sava

Klaipėdoje N.Zvonkė jau jaučiasi sava. Žino, kur gaminami jos mėgstami patiekalai, atrado mėgstamiausias kavines, parduotuves. Ir kaip tikra klaipėdietė ji retai nuvažiuoja prie jūros.

„Mūsų pirmas pasimatymas su Zvonkumi juk buvo prie jūros. Nuvažiavome iš Kauno į Klaipėdą tik pažiūrėti į ją. Naktis, žvaigždės, jūros garsai ir kvapas… Pažiūrėjome, apsisukome ir jis parvežė mane namo. Du šimtus kilometrų. Į Kauną. Dabar jūrą Klaipėdoje tik jaučiu tvyrant ore. Gera žinoti, kad ji šalia. Bet vasarą būtinai dažniau ją lankysiu”, – tarsi pasižada N.Zvonkė.

Laimės metas

N.Zvonkė prisipažino, kad pastaruoju metu jai – laimės metas.

„Būna, palieku panas Kaune, o pati važiuoju namo, į Klaipėdą. Du šimtai kilometrų, gera muzika, vienatvė, naktis. Tose kelionėse neretai pagalvoju: „Taigi aš tokia laiminga. Visos svajonės pildosi. Kuri mano amžiaus mergina gali turėti tiek, kiek aš? Mylimas vyras, mėgstama veikla, scena ir naujos svajonės. Jos išsipildys, nes tikiu ir labai labai stengiuosi”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Laiminga"

  1. belekas

    jo taip imsiu ir patikesiu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.