Naujas bandymas palaužti skandalo įpūtėją

Vokeliuose mokamais atlyginimais pagarsėjusi Krekenavos agrofirma nepalieka ramybėje viešai apie tai prabilusios ir iš darbo atleistos Dalios Budrevičienės.

Kėdainių rajono apylinkės teismui agrofirmos direktorius Linas Grikšas įteikė skundą.

Jame D.Budrevičienė kaltinama jį viešai apšmeižus ir prašoma už tai privataus kaltinimo tvarka iškelti baudžiamąją bylą.

Skunde rašoma, kad mėsos sūdytoja apšmeižė L.Grikšą, pateikusi esą tikrovės neatitinkančią informaciją, jog šis atleidžiant D.Budrevičienę iš darbo naudojo psichologinį spaudimą ir bandė naudoti fizinį smurtą.

Reikalavo pasirašyti

Anot D.Budrevičienės, L.Grikšas prieš ją smurtavo reikalaudamas pasirašyti po tekstu, kuriuo ji neva prisipažįsta nusikaltusi prieš Krekenavos agrofirmos žmones ir apšmeižusi bendrovę.

„Direktoriaus kabinete prieš mane buvo griebtasi smurto – vos nebuvau apkumščiuota. L.Grikšas man nesudavė, bet jo elgesys buvo panašus į ketinimą tai padaryti.

Dar ir dabar nemoku apsakyti, kokį didžiulį psichologinį spaudimą patyriau.

Ponas L.Grikšas su manimi elgėsi griežtai ir tikrai panaudojo psichologinį smurtą”, – „Lietuvos rytui” yra sakiusi D.Budrevičienė.

Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho šeimai priklausančios Krekenavos agrofirmos vadovai prieš kelias savaites šią moterį atleido iš darbo apkaltinę šiurkščiu darbo drausmės pažeidimu.

Laukia viešo atsiprašymo

Agrofirmos direktorius D.Budrevičienės teiginius apie smurtavimą vadina šmeižtu.

„Tikiuosi, kad už tai moteriai bus iškelta baudžiamoji byla. Kol kas dar neapsisprendžiau, ar teikti teismui civilinį ieškinį, kad ponia D.Budrevičienė atlygintų man padarytą moralinę žalą.

Vienintelė galima mūsų susitaikymo sąlyga – viešas D.Budrevičienės atsiprašymas ir melagingų kaltinimų paneigimas”, – sakė „Lietuvos rytui” L.Grikšas.

Pati ketina bylinėtis

Tuo tarpu su „Lietuvos rytu” penktadienį kalbėjusi D.Budrevičienė atsiprašyti neketina: „Už ką aš turiu atsiprašyti? Man atrodo, kad tai jis manęs turėtų atsiprašyti šitaip pasielgęs. Po tokio psichologinio smurto man net sveikata sutriko, prasideda ligos. Jau ne kartą kreipiausi į gydytojus.

Negalima taip elgtis su žmonėmis, todėl ir drįsau pasakyti tiesą.

Kaip žmogus man gali grasinti teismais, kai nesijaučiu prieš jį kalta?”

Buvusi darbininkė tikino, kad baudžiamoji atsakomybė jos nebaugina: „Neatsiimsiu savo žodžių. L.Grikšas savo elgesiu pažeidė mano moralę, tai jis man tegul ir atlygina.

Kai pasibaigs ikiteisminis tyrimas dėl mano atleidimo iš darbo, spręsiu, ar pateikti teismui civilinį ieškinį L.Grikšo atžvilgiu”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Naujas bandymas palaužti skandalo įpūtėją"

  1. karolina

    Malonu girdeti,kad galu gale skirtos lesos siai milziniskai problemai!!! labai norisi tiketi kad tos lesos bus panaudotos pagal paskirti.Jau senai reikalingi centrai kuriuose butu laisvu vietu norintiems gyditis nuo narkomanijos.Nes situacija siai dienai yra baisi.Neturintys lesu zmoges dazniausiai nebesulaukia vietu reabilitacijos centruose.Labai norisi tiketi kad situacija pasikeis ir zmogus norintis isgelbeti savo gyvenima tures ŠANSĄ!!!!!! 😥

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.