Šiurpus radinys statybvietėje

Šiaulių rajone, Mingėlų kaime, namą besistatanti Natalija T. turbūt labiau už viską šiandien norėtų, kad balandžio 1-osios radinys statybų teritorijoje esančioje užtvankoje tebūtų nevykęs pokštas. Šeštadienio popietę užtvankos nuleidimo duobėje ir upelyje aptikti du lavonai.

Duobėje – trisdešimt trejų R.V. Pirminės apžiūros metu išorinio smurto žymių ant jo kūno nepastebėta. Apžiūrėjus antrojo – trisdešimt penkerių E.U. kūną, peršasi prielaida, kad vyriškis prieš mirtį kankintas. Jo kaktoje, ant nosies, dešinėje veido pusėje bei ant vienos kojos didžiojo piršto nustatytos nudegimo žymės, o vienoje velionio pažastyje – nuspaudimo.

Pranešama, kad sulaikytas ir įtariamasis šioje, dėl nužudymo pradėtoje byloje. Tai – kankintajam beveik į tėvus tinkantis keturiasdešimt septynerių V.K. Sulaikymo metu jo organizme aptikta beveik mirtina alkoholio dozė – 3,67 promilės.

Tikėtina, kad šis šiurpus nusikaltimas – ne vieno žmogaus darbas. Tačiau nuo šeštadienio popietės beveik be poilsio dirbę įvykį tiriantys pareigūnai vakar atsisakė „Kauno dienai” suteikti kokią nors papildomą informaciją. Motyvuota ikiteisminio tyrimo, kuris tik prasidėjo, sumetimais. Tepasakyta, kad nužudytieji – vietiniai Šiaulių rajono gyventojai. Tačiau įtariamasis – iš Telšių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.