Tarp „dangiečių” užvirs meilė

Balandį realybės šou „Dangus” dalyviai vėl susitiks scenoje.

Naujojo „Pramogų banko” Vilniuje atidarymo proga jie žiūrovams pasiūlys originalų muzikinį projektą „Meilė ir bananai”. Planuojama, kad klaipėdiečiai miuziklą pamatys per Jūros šventę.

Specialųjį Las Vego stiliaus šou prodiusuoja Saulius Urbonavičius. Renginio koncepcija, kai siužetinė linija tolygiai plėtojasi ekrane ir scenoje, iki šiol nematyta Lietuvoje.

„Meilė ir bananai” – tai linksmas, lengvas pusantros valandos trukmės muzikinis šou, kurį kuria net keturi muzikos prodiuseriai.

Vyriausiasis miuziklo režisierius yra Mindaugas Meškauskas, kuris buvo ir „Dangaus” vyriausiasis režisierius, taip pat režisavo „Eurovizijos” nacionalinės atrankos finalinį koncertą „Siemens” arenoje.

Jame vaidina ir dainuoja žymūs Lietuvos muzikos atlikėjai – Saulius Urbonavičius – Samas, Jurgis Didžiulis, „Dangaus” dalyviai Augustė, Vaidas, Antanas ir kiti.

Šou metu bus atliekama daug girdėtų, tačiau naują skambesį įgavusių šlagerių, supintų į vientisą dviejų žmonių meilės istoriją.

Scenarijų įdomiai papildo tai, kad veiksmas vyksta ne tik scenoje, bet yra derinamas su filmuota medžiaga, kuri viso šou metu bus demonstruojama didžiuliame 32 kv.m ploto ekrane.

Atlikėjai tiesiog žiūrovų akivaizdoje persikels iš ekrano į sceną ir atgal, bendraus su savo virtualiais antrininkais ir netgi patys su savimi dainuos duetus.

Šou kūrėjai tikina išnaudosiantys visas erdvinio garso galimybes, kurios leis išgauti iki šiol tik brangiausiuose Holivudo filmuose naudotus garso efektus.

Reikšmingas vaidmuo spektaklyje bus suteiktas ir publikai – žiūrovai galės nuspręsti, kuria kryptimi turi pasisukti veiksmas lemiamais siužeto momentais.

„Meilės ir bananų” premjera planuojama „Pramogų banko” iškilmingo atidarymo proga š.m. balandžio mėnesį. Iki metų pabaigos šou bus atliktas dar 14 kartų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.