Gimtadienis – gerbėjų būryje

Kovo 31 dieną 22 valandą šokių muzikos gerbėjų pamėgtas Palangos klubas „Šachmatinė” kviečia visus kartu švęsti prodiuserio bei didžėjaus Sun gimtadienį.

Šiam vakarėliui diriguos visi trys „Mix Team” komandos didžėjai – Sun, Lynnie ir Virus J. Vaikinai žada išties neįprastą vakarėlį su geriausia ir spalvingiausia šokių muzika, paskaninta balsingosios „Ąžuolyno” gimnazijos solistės Monikos Liubinaitės improvizacija.

Tikrąją savo gimtadienio dieną kovo 16-ąją DJ Sun kukliai paminėjo su šeima, o kovo 31-ąją, kaip pats sako, žada atitrūkti nuo nesibaigiančių darbų ir griausmingai atšvęsti draugų būryje.

Paklaustas, kokios dovanos norėtų gimtadienio proga, Sun atsakė: „Pati geriausia dovana man būtų laimingi ir besišypsantys žmonės, kurie aktyviai prisidėtų prie šventinės vakarėlio atmosferos kūrimo savo teigiamomis emocijomis.”

Vasario 28-ąją turėjusi dienos šviesą išvysti DJ Sun ir Fyzo singlo „I Am” pirmoji dalis, pačių vaikinų prašymu, buvo atidėta. Vyrukai pasitarė ir nusprendė prieš tai išklausyti tokių šokių muzikos grandų kaip Hernan Cattaneo, Anthony Pappa, Peter Rauhoffer, Tom Stephan ir John Digweed atsiliepimų apie savo darbus ir tik tada išleisti visas keturias šios kompozicijos dalis.

Beveik metus lipdytos ir šlifuotos singlo „I Am” – „Original dub”, „Virus J tribal mix”, „Virus J vs. DJ Sun dirty mix”, „Virus J vs. DJ Sun dirty dub” versijos su paties Sun vokalo partijomis pasirodys netrukus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.