„Organzza” – radijas internete

Kovo 10 dieną virtualiame džiunglių pasaulyje visiems šokių muzikos gerbėjams apie savo gimimą praneš nauja nekomercinė internetinė radijo stotis „Organzza radio”.

Būtent tą vakarą Kauno disko bare „Fortas” įvyks šios radijos stoties pristatymas. Visi norintys, tačiau negalintys apsilankyti renginyje, galės savo lakią fantaziją sužadinti bei ausis pamaloninti gyva transliacija. Tereiks apsilankyti portale www.organzza.lt ir spustelėti ant nuorodos.

Prisidėjo klaipėdietis

„Organzza radio” sumanytojai bei įkūrėjai du šokių muzikos entuziastai – klaipėdietis Rolandas Šimkus (Uncle Roll) ir vilnietis Martynas Mandrijauskas (Martynas M). Kauniečiai Mindaugas ir Giedrius, spėję pasižymėti renginių organizavimo srityje, rūpinsis radijo stoties organizaciniais klausimais, o jų miestietis Marius bus atsakingas už bendradarbiavimą su didžėjais bei naujausios muzikos pateikimą. Transliacijos kokybe rūpinsis IT administratorius Amerikos lietuvis Eimantas. Paklausti, kas paskatino imtis tokio atsakingo ir švietėjiško darbo, vaikinai atsakė: „Labai didelis noras padaryti tai, ko mūsų krašte dar nėra. Pateikti Lietuvos klubinei kultūrai kažką naujo ir netikėto. Užsienyje vos prieš ketverius metus įkurta internetinė radijo stotis „Proton Radio”, kuri šiuo metu yra tapusi savotišku „underground” muzikos šviesuliu”.

„Organzza Radio” tikslas pateikti Lietuvos klubams naujausią progressive house, electro, breaks, techno, d’n’b ir panašaus stiliaus muziką, „paskaninant” ją kokybiška bei šviežia informacija. Ji orientuosis į jauną, aktyvią bei madingą auditoriją, kuri gyvena pašėlusiu ritmu.

„Organzza” kolektyvas žada įkurti visą šokių muzikos fabriką. Be šiuo metu savo bandomąsias transliacijas pradėjusio radijo, numatomas internetinio portalo įkūrimas, kuriame bus visa informacija apie radijo stotį, organizuojamus renginius ir bendrus projektus su Lietuvos bei užsienio diskžokėjais.

Bus autorinių laidų

Nuo balandžio pradžios startuos „Organzza radio” programų tinklelis su autorinėmis laidomis.

Savaitgalio linksmybes pradės „Organzza Weekend” su Uncle Roll. Laidoje skambės laiko patikrinta elektroninė muzika bei naujausi šokių muzikos „topai”. Vakarėlių gurmanai galės išgirsti atsiliepimus apie įvykusius renginius bei sužinoti karščiausias naujienas apie įvyksiančius vakarėlius.

Šeštadienį prie pulto karaliaus ir purvinas elektroninės muzikos bangas kels Martynas M. „Organzza Dirty Sessions” laidoje, kuri skambės anglų kalba, bus grojami tiek Lietuvos, tiek ir užsienio diskžokėjų patys naujausi setai. Sekmadienio vakarai bus skirti energingai, tamsiai ir intensyviai šokių muzikai, kuria su klausytojais dalinsis Andrejus (Amenas), o naujos savaitės pradžią skelbs ir atsipalaiduoti po savaitgalio šurmulio padės Lietuvos „minimal” muzikos atstovai laidoje „Minimal Mondays”.

„Organzza radio” stoties įkūrėjai tikisi, kad laikui bėgant tarp radijo stoties kolektyvo ir garsių Lietuvos didžėjų užsimegs draugiški santykiai, duosiantys abipusės naudos.

„Viską darome gerų idėjų ir norų vedami, nesitikėdami iš to jokio atlygio. Džiaugsimės, jei bent taip galėsime prisidėti prie Lietuvos klubinio gyvenimo kūrimo”, – sakė entuziastingai nusiteikę vaikinai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.