Dvi pergalės ir vienos lygiosios

Kauno laisvalaikio ir pramogų centre „Oazė” vyko bušido šoto (shooto) turnyras „Aukšta įtampa 2”, kuriame susitiko 26 įvairių stilių kovotojai iš Lietuvos ir Latvijos.

Klaipėdai atstovavo trys „Galaktika A” atstovai – Tadas Jonkus, Sergejus Juškevičius ir Sergejus Razvadovskis.

Svorio iki 70 kg grupėje gražia kova pasižymėjo 19-metis boksą ir kikboksą kultivuojantis Tadas Jonkus. Jam teko susirungti su pasaulio kikbokso vicečempionu Muratu Ucajevu iš Kauno.

Dmitrijaus Baranovskio ugdytinis nuo pirmųjų sekundžių atakavo priešininką galingais smūgiais, tačiau kaunietis tuoj pat pervedė kovą į parterį ir bandė smaugti. Klaipėdietis išsisuko iš sunkios padėties ir paleido galingų smūgių seriją varžovui į galvą. Teisėjui liko tik sustabdyti kovą.

Ne mažiau kraują kaitinanti kova (iki 65 kg), trukusi vos vieną minutę, vyko tarp S.Juškevičiaus ir Konstantino Mokšino iš Vilniaus. 19-metis klaipėdietis iš karto puolė atakuoti. Varžovas, pastebėjęs, kad geriau vartytis ant ringo, pasiūlė klaipėdiečiui imtis. Tačiau ir čia Sergejus jautėsi puikiai – pagavo priešininko ranką ir po idealiai atlikto skausmingo veiksmo akimirksniu privertė vilnietį pasiduoti.

Sunkesnėje svorio grupėje (iki 90 kg) susitiko 21 metų Sergejus Razvadovskis ir Mindaugas Sakalauskas iš Kauno. Jau pirmame raunde daug aktyviau kovojęs ir galingais smūgiais į veidą atakavęs kaunietis prakirto klaipėdiečiui abu antakius. Gydytojai, apžiūrėję klaipėdietį, svarstė nutraukti kovą, tačiau Sergejus buvo ryžtingas ir įnirtingai reikalavo baigti dvikovą.

Kiek atsikvėpęs S.Razvadovskis antrame raunde perėmė iniciatyvą į savo rankas, daug smūgiavo rankomis, tačiau nesugebėjo pribaigti nuo smūgių krušos apsvaigusio M. Sakalausko. Pasibaigus kovos laikui, buvo paskelbtos lygiosios.

Pasak D.Baranovskio, ugdytinis galėjo išplėšti pergalę, tačiau dėl nuolatinio naktinio darbo nespėjo tinkamai pasiruošti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Dvi pergalės ir vienos lygiosios"

  1. as

    Tadas Jonkus nieko nepadare ten 😀 sustabde kova ne uz ka ir vsio bl 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.