Kokioje aplinkoje jaučiamės geriausiai

Kiekvieno Zodiako ženklo žmogus interjerą kuria vadovaudamasis savitais aspektais. Pateikiame tik pagrindinius principus. Galbūt jie padės rengiant savo kampelį ar butuką mylimam žmogui.

Avinas

Jo namuose niekada nebus konservatyvaus angliško stiliaus, sunkių baldų, prislopintų tonų. Kuo daugiau laisvės, tuo Avinui patogiau. Susidariusias erdves jis linkęs apstatyti efektingais ryškiais baldais. Geriau su ratukais; baldų perstatinėjimas – mėgstamiausias jo užsiėmimas. Sienas pagyvina avangardinė tapyba ir neįprastos fotografijos. Beje, tokio ženklo žmogaus namuose daug veidrodžių – jie optiškai plečia erdvę.

Jautis

Jis renkasi masyvius vientiso medžio baldus. Ne mažiau svarbi detalė – aukštos kėdžių, sofų ir minkštasuolių atkaltės. Sėdėdamas ant tokių baldų jis jaučiasi saugus. Apmušalus renkasi žalios ar geltonos atspalvių. Grindys būtinai turi būti parketo arba natūralaus medžio. Jautis – žemės ženklas, todėl tokią silpnybę jaučia medienai. Be to, jo namuose visada daug augalų. Šio ženklo žmonės turi gerą skonį ir įgimtą saiko jausmą, tad net pačią mažiausią patalpą gali apstatyti meistriškai.

Dvyniai

Jų svajonė – tuščios sienos, iš kurių reikiamu momentu galima ištraukti norimą baldą. Kadangi tokia fantazija nelengvai įgyvendinama, tenka apsiriboti baldais, kuriuos galima lengvai komponuoti ar keisti jų paskirtį. Dvyniai renkasi minkštus žemus baldus, kurie netrukdo lakstyti po butą – ramia judėti jie nemoka. Tačiau nors ir atrodo vėjavaikiškai, savo butą apstato racionaliai, atsižvelgdami į technikos naujoves.

Vėžys

Jis žavisi pagalvėlėmis, raukinukais, nišomis ir kampeliais su minkštais giliais foteliais, sofutėmis, ant kurių galima susiriesti įsisupus į minkštą antklodę. Vėžio nuomone, namai atrodo simpatingai, jei juose daug niekučių, todėl lentynėlės pilnos žvakidžių, lėlių, statulėlių, ant sienų daug paveikslų. Vėžio netraukia didelės erdvės. Net jei jo namas atrodo pribloškiamai didelis, viduje gausu nedidelių patalpėlių. Didelėse salėse Vėžys jaučia diskomfortą.

Liūtas

Vieni Liūtai rūmų interjerą vertina kaip muziejų, kiti – kaip vienintelę galimą gyvenimo aplinką. Krištoliniai šviestuvai, raudonmedžio baldai, bronzos žvakidės, sniego baltumo lininės staltiesės, minkšti kilimai, senovinis rojalis… Visa tai Liūtui – būtiniausi dalykai. Jis dievina klasikinę gerą tapybą, o jei perka niekučius, tai tik brangius. Suprantama, toks interjeras tinka didelėms erdvėms. Liūtas tik tokiose ir stengiasi apsigyventi.

Mergelė

Jos gyvenamoji aplinka funkcionali, kokybiška, ekologiška, ilgaamžiška. Šio ženklo žmonės nemėgsta modernumo, tad pirkdami buities daiktus niekada nesivadovauja mados naujovėmis ir prestižu. Idealus interjeras, Mergelės supratimu, angliško stiliaus. Griežtos linijos, neryškios spalvos, gausybė patogių lentynėlių, spintelių, stelažų tiesiog būtini švarą dievinančiam šio ženklo atstovui.

Svarstyklės

Jų namas panašus į tobulą meno kūrinį. Ten niekas nekrenta į akis, viskas harmoninga, jaučiamas nuostabus interjero vientisumas. Negalima sakyti, kad Svarstyklės mėgsta vien klasikinius ar šiuolaikinius baldus, vien ryškias spalvas ar pustonius. Tačiau jos visada renkasi kokybiškas natūralias medžiagas, nes tik tarp „tikrų” daiktų jaučiasi patogiai. Svarstyklės vargu ar kada rinktųsi modernų, bet ne itin patogų daiktą.

Skorpionas

Jo stichija – skandinaviškas stilius. Skorpionui malonu gyventi supamam šviesaus medžio baldų, paprastų geometrinių formų. Jo namuose gausu lentynėlių – nesvarbu, kad pusė jų tuščios, o daiktai, kurie turėtų būti spintose, išmėtyti, kur papuola. Tai visai nerodo, kad Skorpionas netvarkingas. Tam tikrą abejingumą buveinei atperka turtingas šio ženklo žmonių vidinis pasaulis. Beje, po generalinio buto tvarkymo, kuris trunka visą dieną, kambariai primena paviljoną, parengtą reklamai filmuoti.

Šaulys

Jis mėgsta viską, kas madinga, ryšku, efektinga. Šaulys praktiškas, bet tik tuo, kad nemėgsta dirbtinai brangių daiktų. Visose kitose srityse šio ženklo žmonių poelgiai absoliučiai nesuspėjami. Jiems nesvarbu daiktų funkcionalumas ar ekologiškumas. Spintelė pirštinėms sudėti dydžiu gali priminti skalbinių dėžę, o sofa būti traukta rausvu kailiu. Svarbu, kad tie daiktai Šauliui patinka.

Ožiaragis

Jo širdžiai mieliausias funkcionalus, tvirtas, griežtas ir grakštus vokiškas stilius. Beje, Ožiaragis su malonumu apstatys namus bet kuriuo klasikiniu stiliumi. Nebus priimtini tik pernelyg lengvabūdiškas rokokas ir perdėtai puošnus barokas. Klasika traukia Ožiaragį proporcijomis, nesenstančiu elegantiškumu ir nepriekaištingu skoniu.

Vandenis

Jis su įkvėpimu kuria gyvenamąją aplinką – grakščią, šiuolaikinę. Vandenis neabejingas madai ir linkęs rizikuoti: daugelį naujovių galim pamatyti būtent jo namuose. Ten kuo puikiausiai sugyvena nėriniuotos užuolaidėlės bei stikliniai stalviršiai, senovinis raižytas bufetas bei Salvadoro Dali paveikslo reprodukcija. Gausybė suvenyrų ir niekniekių nė kiek negožia erdvės, o ant margų sienų apmušalų kuo puikiausiai atrodo paveikslai. Bet kokį stilių šio ženklo žmonės greit paverčia savu – Vandeniškuoju.

Žuvys

Joms jauku, kai kambaryje tik minkšti baldai, gausybė nėrinių, raukinių, pagalvėlių ir užtiesaliukų, po kojomis – minkštas gauruotas kilimas. Viskas tamsokų ir šaltokų atspalvių. Tai Žuvų idealas. Joms patinka viskas, kas aptaku, kad po namus būtų galima plaukiuoti, o ne vaikščioti, o žingsnių aidą slopintų minkšta aplinka.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.