„flyLAL” pasiūlys 16 naujų skrydžių

Aviakompanija „flyLAL” šiemet klientams pasiūlys net 16 naujų reguliarių tiesioginių skrydžių. Nuo šiol „flyLAL” skrydžių žemėlapyje atsiras ir naujos valstybės – Graikija, Turkija, Kroatija ir Norvegija. Naudojantis šios Lietuvos bendrovės paslaugomis bus galima pasiekti 28 Europos miestus. Iš Vilniaus oro uosto keleiviai galės tiesiogiai nuskristi į 18 miestų, o iš Palangos – į 10.

Keleiviams iš Vilniaus „flyLAL” pristato naujus tiesioginius reisus į Antaliją, Salonikus, Romą, Stambulą, Dubrovniką ir Simferopolį. Iš Palangos oro uosto bendrovė pradės skraidinti net 9 naujomis kryptimis: bus galima lengvai pasiekti 6 Vokietijos miestus – Hamburgą, Frankfurtą, Berlyną, Hanoverį, Kiolną ir Miuncheną, Rusijoje – Maskvą ir Sankt Peterburgą, Norvegijoje – Oslą.

,,FlyLAL” taip pat siūlys sutaupyti laiko keliaujant Lietuvoje – pasinaudoti skrydžiu iš Vilniaus į Palangą. Iš sostinės per Palangą bus galima skristi ir į Dubliną.

„Labai džiaugiamės galėdami keliaujantiems pasiūlyti daugiau reguliarių reisų ne tik esamomis, bet ir naujomis kryptimis. Graikija, Turkija ir Kroatija yra daugiausia lietuvių poilsiautojų dėmesio sulaukiančios šalys, todėl tikimės, kad šie nauji reisai susilauks itin didelio dėmesio ir pasisekimo”, – teigė AB „Lietuvos avialinijos” vykdantysis direktorius Saulius Stasiūnas.

Šiuo metu nauju reisu jau galima tiesiogiai skristi į Stambulą. Nuo balandžio 1 d. iš Vilniaus su „flyLAL” vykstantys keleiviai tiesiogiai galės pasiekti Romą, nuo gegužės 1 d. – Simferopolį, o nuo gegužės 16 d. – Antaliją, Salonikus ir Dubrovniką.

Skraidinti keleivius iš Palangos į Maskvą, Sankt Peterburgą, Hamburgą ir Oslą „flyLAL” pradės balandžio 10 d. Nuo gegužės 20 d. iki rugsėjo 16 d. tiesioginiais reisais iš kurorto bus galima pasiekti Vokietijos miestus – Frankfurtą, Berlyną, Hanoverį, Kiolną ir Miuncheną.

Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL” keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 600 pasaulio miestų.

2005 m. „flyLAL” iš Vilniaus oro uosto skraidino 518213 keleivių, t.y. 20,4 proc. daugiau nei 2004 m., kai bendrovės paslaugomis naudojosi 430417 keleivių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.