Ieškantiems „relakso”

Kviečia atsinaujinęs „Relax”

Po renovacijos duris atvėrė atsinaujinęs ir naujomis spalvomis sušvitęs kokteilių baras „Relax”, įsikūręs „Pramogų banke”. Čia ir vėl siūloma šventė sielai, puikus maistas, vakarėliai, kokteiliai ir svajonės. Išskirtinio žavesio ir stiliaus barui nuo šiol suteikia įrėminti sienų tapybos darbai, modernios, „minkštos” kolonos bei puošnios, ypatingo jaukumo suteikiančios užuolaidos. Patogūs minkštasuoliai taip ir vilioja patogiai įsitaisyti bei palydėti bepraeinančią dieną „lounge” stiliaus atmosferoje. Dieną į „Relax” ir kinų restoraną „Ju binlou” papietauti užsukę bei laiką branginantys lankytojai nuo šiol galės naudotis bevieliu internetu.

Naujas vakarėlių ciklas

Švęsti artėjančią Valentino dieną „Pramogų bankas” siūlo jau šiandien. Klubas „Relax” kviečia į naują klubinių vakarėlių ciklą „Neverland Party”. Pirmasis šio ciklo vakarėlis yra skirtas įsimylėjėlių dienai ir kviečia visus į „Pelenės meilės puotą”. Teatralizuotoje aplinkoje, tiesiog prie staliukų, bus galima užsakyti serenadą mylimajai, princai bei princesės visus vaišins šokoladu bei papuoš širdelėmis, kiek vėliau – aistringi kolektyvo „Merengo” šokiai, Pelenės baletas, o vakarėlio kulminacija – tikrosios Princesės paieškos, kai bus nustatyta, kuriai lankytojai labiausiai tinka „krištolinė” kurpaitė. Nugalėtoja bus apdovanota tokio titulo vertu prizu.

„Dangaus” žvaigždės „Pramogų banke”

Taip pat šiandien, Valentino dienos išvakarėse, „Pramogų banko” „Senojoje salėje” koncertuos muzikinio realybės šou „Dangus” finalininkai Augustė ir Vaidas. Tai pirmasis atlikėjų pasirodymas Klaipėdos publikai. Jų nužengimas iš „Dangaus” ir „išganymas” tikrai gera muzika buvo lauktas jau seniai. Stipraus balso ir ugningo charakterio savininkė Augustė bei ritmenbliuzą propaguojantis stilingasis Vaidas realybės šou metu neigė tai, kas kitiems buvo akivaizdu… Įdomu, koks bus jų susitikimas šeštadienį scenoje, artėjant Šv. Valentino dienai? Akivaizdu tik viena – visą realybės šou favoritais buvusi ir vos per plauką „Dangaus” nelaimėjusi porelė pasistengs, kad Valentino diena į žiūrovų atmintį įstrigtų ilgam.

Madinga „lounge” atmosfera bare „Relax”, naujas klubinis vakarėlis „Neverland party” bei kultinio realybės šou „Dangus” finalininkai – ateikite į „Pramogų banką” ir švęskite Valentino dieną stilingai!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.