„Hansabankas” steigia dvi naujas tarnybas

Nuo vasario 1 dienos keičiasi „Hansabanko” struktūra – įkuriamos dvi naujos tarnybos: investicijų valdymo tarnyba ir finansų rinkų tarnyba. Investicijų valdymo tarnybai nuo vasario 1 dienos vadovaus Eglutė Bivainienė, iki šiol vadovavusi banko informacinių technologijų ir produktų plėtros tarnybai. Naujai įkurtai finansų rinkų tarnybai nuo vasario 6 dienos vadovaus Tomas Andrejauskas, šiuo metu einantis verslo bankininkystės tarnybos vadovo pareigas.

Be dviejų naujai įkurtų tarnybų, „Hansabanko” valdymo struktūrą sudaro dar 5 tarnybos: mažmeninės bankininkystės, verslo bankininkystės, rizikos valdymo, finansų tarnyba bei informacinių technologijų ir produktų plėtros tarnyba.

Eglutei Bivainienei ir Tomui Andrejauskui tapus naujai įsteigtų tarnybų vadovais, artimiausiu metu bus patvirtinti nauji vadovai į jų buvusias pozicijas – informacinių technologijų ir produktų plėtros tarnybos vadovo bei verslo bankininkystės tarnybos vadovo.

„Per pastaruosius keletą metų mūsų veiklos apimtys ženkliai išaugo, todėl atskiros veiklos sritys natūraliai reikalauja žymiai daugiau vadybinio dėmesio. Be to, rinkos tendencijos rodo, jog augimas artimiausioje ateityje nemažės, todėl šie pasikeitimai leis mums dar geriau šį augimą išnaudoti – o tai yra vienas iš pagrindinių mūsų prioritetų ir be jokios abejonės puiki galimybė. Todėl šiais metais „Hansabankas” startuoja su pasikeitusia struktūra – šie pasikeitimai yra nulemti noro dar geriau aptarnauti klientus ir sutelkti didesnį dėmesį į tas sritis, kurios tampa jiems vis labiau aktualios”, – sakė „Hansabanko” valdybos pirmininkas Giedrius Dusevičius.

Pasak jo, į klientų poreikius orientuota struktūra ir aiškesnis valdymas leis bankui pasiekti dar geresnių rezultatų ateinančiais metais.

Daugiau dėmesio gyventojų investavimui

Pasak Eglutės Bivainienės, pastaruoju metu pastebimas padidėjęs visuomenės susidomėjimas įvairiomis taupymo ir investavimo galimybėmis.

„Hansabankas” yra lyderis daugelyje populiaresnių taupymo ir investavimo sričių, tokių kaip pensijų kaupimas, gyvybės draudimas, indėliai ir kt. Dabar mūsų tikslas pasiūlyti klientams pažangesnius investavimo produktus ir paslaugas bei padaryti jas lengvai suprantamas visuomenei bei paprastai prieinamas per platų mūsų padalinių tinklą”, – sakė naujai įsteigtos „Hansabanko” investicijų valdymo tarnybos vadovė Eglutė Bivainienė.

Tuo tarpu naujai įsteigta „Hansabanko” finansų rinkų tarnyba („Hansabank Markets” atitikmuo) orientuosis į banko pozicijų sustiprinimą finansų rinkose ir didesnių galimybių kūrimą savo klientams – tiek įmonėms, tiek gyventojams – veikti šioje srityje. T.Andrejauskas minėjo, kad įkūrus naują tarnybą, banko klientams bus pasiūlyta ir naujų sprendimų finansų rinkose. „Bankas suteiks daugiau galimybių įmonių likvidumo ir finansinių rizikų valdymo srityse, padės kompanijoms spręsti įmonių įsigijimo ir susijungimo, kapitalo pritraukimo klausimus, padės klientams gerokai praplėsti investicijų geografiją ir investuoti į tradicines bei naujas finansines priemones”, – sakė T.Andrejauskas.

„Hansabankas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.