„Hansabankas” išleido proginę mokėjimo kortelę skirtą Olimpinėms žaidynėms

„Hansabankas” išleido specialaus dizaino „Visa Electron” mokėjimo kortelę, skirtą 2006 metų Turino Olimpinėms žaidynėms. Naujojoje proginėje kortelėje yra įdiegtos modernios ir papildomą saugumą užtikrinančios lustinės technologijos, ant mokėjimo kortelės pavaizduota olimpinė simbolika ir kalnų slidinėjimo sporto motyvas.

Iš viso bus išleista tik 15 tūkst. Turino Olimpinėms žaidynėms skirtų kortelių, jos bus platinamos iki kovo vidurio. Kortelę su Olimpinių žaidynių simbolika „Hansabanke” užsisakyti galima jau nuo šiandien.

„Proginė kortelė tikram sporto aistruoliui leis pasijusti išskirtiniu ir turėti ypatingą Turino žiemos olimpinių žaidynių atributą. Be jos emocinės vertės, šia lustine kortele galima naudotis kaip ir kitomis Hansabanko debetinėmis kortelėmis, ” – sakė „Hansabanko” mokėjimo kortelių departamento direktorius Mantas Rimkus.

Olimpiniams aistruoliams skirta „Visa” kortelė yra jau antroji „Hansabanko” išleidžiama mokėjimo kortelė su Olimpinių žaidynių simbolika. Pirmąją „Visa” proginę mokėjimo kortelę, skirtą Atėnų olimpiadai, „Hansabankas” buvo išleidęs 2004 metais. Šios kortelės buvo išplatintos per mėnesį. Pasak M.Rimkaus, pirmosios ‘olimpinės’ mokėjimo kortelės buvo labai populiarios, tai paskatino „Hansabanką” tęsti šią liniją ir vėl klientams siūlyti ypatingo dizaino mokėjimo kortelę, skirtą didžiausiam pasauliniam sporto renginiui paminėti.

Mokėjimo sistema „Visa” yra pagrindinė 2006 m. Turino Olimpinių žaidynių rėmėja. Žiemos bei vasaros Olimpines žaidynes „Visa” ketina remti iki 2012 m.

„Hansabankas” yra mokėjimo kortelių rinkos lyderis ne tik Lietuvoje, 2006 metų sausio 1 dieną užėmęs 34,5 proc. visos kortelių rinkos, bet ir visose Baltijos šalyse. Sausio pradžioje „Hansabankas” buvo išplatinęs 1,067 mln. aktyvių mokėjimo kortelių, iš jų – 774 tūkst. „Visa” sistemos.

„Hansabank” grupė priklauso pirmaujančiai finansinei institucijai Baltijos ir Šiaurės šalių regione – „Swedbank”. Ši grupė turi daugiau nei 8,4 mln. privačių ir beveik 400 tūkst. verslo klientų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Švedijoje. Grupė turi apie 750 padalinių Švedijoje ir apie 280 padalinių Baltijos šalyse. „Swedbank” grupėje dirba apie 15 tūkst. darbuotojų.

„Hansabankas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.