Startuoja „flyLAL” internetinė bilietų pardavimo sistema „No ticket”

Kaip ir buvo planuota, nuo vasario 1 dienos aviakompanijos „flyLAL” bilietus bus galima įsigyti internetu bendrovės svetainėje www.flylal.lt bei www.flylal.com. Moderni internetinė bilietų įsigijimo sistema startuos jau šią savaitę. Naujovės pristatymo proga „flyLAL” vykdys akciją, kurios metu 10.000 bilietų, įsigyti internetu, kainuos vos po 100 litų (be oro uosto mokesčių).

Neseniai privatizuotos aviakompanijos vadovų teigimu, šios sistemos diegimas yra pirmoji svarbi 2006 metų skrydžių sezono investicija ir naujovė. „Kol tai buvo valstybinė įmonė, tokios naujovės nebuvo diegiamos. Mūsų tikslas – kuo greičiau ir efektyviau pakeisti avialinijų veidą ir sukurti patogiai klientus aptarnaujančią bendrovę”, – sakė „flyLAL” Vykdantysis direktorius Saulius Stasiūnas.

„No ticket” ar „ticketless” vadinama sistema taupys klientų laiką ir yra patogi tuo, jog, skirtingai nuo „e-ticketing” sistemos, bilieto pirkėjui nereikės nieko spausdinti.

Norint išsirinkti kelionės laiką ir trukmę, nereikia važiuoti į bilietų pardavimo centrą, kreiptis į kelionių agentūras ar kitas bilietų platinimo vietas. Lėktuvo bilietą galima užsisakyti iš bet kurios pasaulio vietos, prisijungus prie interneto. Vos tik ekrane ar elektroniniame pašte pasirodo bilieto pirkimą patvirtinanti žinutė, klientas gali važiuoti tiesiai prie išvykimo vartų. Kelionei su savimi užtenka turėti pasą.

„Kadangi bilieto pirkėjui nereikia nieko spausdinti, bilieto pirkimo procedūra užtrunka daugiausiai 15 minučių. Be to, nereikia turėti net spausdintuvo ar papildomai mokėti už dokumentų spausdinimo paslaugas, jei, tarkime, asmuo internetu naudojasi interneto kavinėje”, – naujosios sistemos privalumus komentavo S. Stasiūnas.

Oro uoste keleiviai bus identifikuojami pagal asmens dokumentus. Jei bilietą internetu perka ne pats keliaujantysis, identifikacija vyksta pagal specialų kodą, kuris elektroniniu paštu bilieto pirkėjui išsiunčiamas kartu su pirkimą patvirtinančiu laišku.

Naujovės pristatymo proga „flyLAL” vykdys akciją, kurios metu 10.000 bilietų, įsigyti internetu, kainuos vos po 100 litų (be oro uosto mokesčių). Ypatinga nuolaida bus taikoma skrendantiesiems bet kuriuo „flyLAL” vykdomu reisu.

Tikimasi, jog internetu parduodami bilietai per 6 mėnesius padidins „flyLAL” pajamas daugiau nei 15 proc. ir ilgainiui sudarys apie 20 proc. visų aviakompanijos parduodamų bilietų.

Manoma, jog internetinės bilietų įsigijimo sistemos dėka „flyLAL” privilios potencialius klientus iš užsienio. „Europoje iki 80 proc. visų lėktuvo bilietų parduodama internetu, nes žmonės paprasčiausiai įpratę tai daryti. Naujoji sistema turėtų pateisinti visų klientų lūkesčius ir padės tapti dar lankstesne kompanija aptarnavimo atžvilgiu”, – dėstė S. Stasiūnas.

Įsigyjant „flyLAL” bilietus internetu atsiskaityti galima kreditinėmis mokėjimo kortelėmis.

„flyLAL”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.