Apmaudi klaida S. Spielberg’ui gali kainuoti apdovanojimą

Naujausias S. Spielbergo darbas „Miunchenas ” gali likti be BAFTA apdovanojimo, mat juos skirianti komisija negalėjo pamatyti filmo. Juostos platintojai į Britaniją netyčia atsiuntė DVD kopiją, kurią nuskaito tik Šiaurės Amerikoje pagaminta vaizdo įranga. BAFTA nominacijas buvo galima skirti iki trečiadienio, tačiau dėl tokios apmaudžios klaidos dauguma komisijos narių negalėjo pamatyti prieštaringai vertinamo filmo. Ir nors Amerikoje pagal tikrus faktus pastatytas „Miunchenas ” pradėtas rodyti praėjusį mėnesį, Anglijos kino teatruose filmas pasirodys po sausio 27 d.
Filmo platintojams Britanijoje atstovaujanti Sara Keene pripažino, kad ši klaida gali atimti iš „Miuncheno ” apdovanojimą. „Tai buvo techninė problema. Kažkuris darbuotojas tiesiog paspaudė ne tą mygtuką „, – paaiškino „UIP ” atstovė.
Kruvinus Miuncheno olimpiados įvykius atkuriančio filmo autorius S. Spielbergas jau yra nominuotas „Auksiniam gaubliui ” geriausio režisieriaus kategorijoje. Spėjama, kad įvertinimo jis gali sulaukti ir skirstat „Oskaro ” nominacijas.

„Forum Cinemas ” informacija

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.