Baikerių pagalba mokytojai

Penktadienį į Kauno naktinį klubą „Oazė” rinkosi baikeriai bei jiems prijaučiantieji, tarp kurių – buvęs seimūnas Vytautas Šustauskas bei dabartinis parlamentaras, „darbietis” Antanas Bosas. Čia vyko kasmetinis baikerių renginys „Bike Show Milennium”.

Baikeriai surengė ir labdaros aukcioną, kuriame visus kvietė aukoti neseniai per avariją nukentėjusiai bei kojos netekusiai šiaulietei mokytojai Alai Danasienei. Surinkti pinigai bus skirti protezui.

Akcijos metu pavyko surinkti 8 tūkstančius litų – vien tūkstantį litų skyrė A.Bosas, o V.Šustauskas paaukojo 200 litų.

Baikerių šventės rengėjai koncertuoti pasikvietė ne tik roko muzikos atlikėjus, bet ir estrados dainininką Laimutį Purvinį bei grupę „Žentai”.

Juos susirinkusieji palydėjo itin didelėmis ovacijomis – „Purvinis veža!”, „Žentai” – jėga” ir panašiai.

Daugelį nustebino, jog „baikerių šventės talismanu” vadinamas V.Šustauskas šį kartą buvo labai ramus – blaivus politikas visą renginį sėdėjo.

Apkalbas sukėlė ir seimūnas A.Bosas – mat renginyje jis pasirodė su gerokai jaunesne mergina. Šnekama, kad tai – naujoji šio „darbiečio” draugė Daina. Tačiau ją A.Bosas itin akylai saugojo nuo aplinkinių. Pats politikas į jokias kalbas nesileido.
„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Baikerių pagalba mokytojai"

  1. Darius

    Aš maniau, kad Bike Show Millenium buvo vasarą… Kai labai labai lijo… Pasirodo Bike SShow Millenium būna beveik žiemą… Šiaip jei neklystu tai Oazėje buvo tik bike show vaizdo įrašų peržiūros….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.