Princas Viljamas pavėlavo į darbą

Princai taip pat yra tik žmonės: būtent pirmąją savo darbo dieną britų HSBC banko investicijų skyriuje princas Viljamas (William) gerokai pavėlavo į darbą. Anot laikraščio „The Daily Mirror”, beveik valandą laiko vėliau nei reikėtų jis pirmadienio rytą 9.50 val. pasirodė savo darbo vietoje Londono rytinėje dalyje.

Anot duomenų, 23 metų princas buvo užstrigęs rytiniame kamštyje: jam prireikė dviejų valandų įveikti 12 kilometrų atstumą nuo namų iki darbo. „Tai tikrai nebuvo jo klaida. Jis nepramiegojo. Jis paprasčiausiai dvi valandas praleido transporto kamštyje, nes buvo uždarytas tunelis”, – tikino karališkųjų rūmų atstovas.

Princas Viljamas jau antrą savaitę atlieka praktiką HSBC banke. Pradžioje jis dirbo labdaros skyriuje.

Banko darbuotojai elektroniniu paštu iš karto gavo taisykles, kaip elgtis bendraujant su praktikantu. Anot jų, spoksoti į princą yra taip pat nepageidaujama, kaip ir jį fotografuoti. Dėl to jo praktikos metu uždrausta naudotis mobiliaisiais telefonais su fotokameromis. Bendradarbiams rekomenduojama atsisakyti ir kreipinio „Jūsų karališkoji didenybe” ir vadinti princą tiesiog Viljamu.

Sosto įpėdinis banke kaupia patirtį apie privatų ūkį. Sausį jis pradės studijas karo akademijoje.
2005-11-15 19:28

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.