Kino žvaigždė G. Peltrou svajoja suvaidinti M. Dytrich

Amerikiečių aktorė Gvinet Peltrou (Gwyneth Paltrow) po motinystės atostogų norėtų suvaidinti legendinę Marleną Dytrich (Marlene Dietrich).

„Apie šį projektą aš dar negaliu nieko pasakyti. Tačiau aš turiu svajonę suvaidinti didžiausią visų laikų neprieinamąją”, – taip atitinkamas spėliones vokiečių žurnalui „Elle” pakomentavo G. Peltrou.

Anot jo, dideliam projektui ji kol kas neturi laiko. Viso aktorės dėmesio dabar reikalauja vienerių metų dukrelė Epl (Apple). „Aš nenoru būti viena tų motinų, kurios savo vaiką palieka auklei. Todėl dar visai neseniai mes neturėjome auklės”, – pasakojo 33 metų aktorė, iš savo vyro, roko muzikanto Kriso Martino (Chris Martin) beveik nesulaukianti paramos. „Jis dažnai keliauja, ir aš kartais jaučiuosi vieniša ir tiesiog pervargusi”, – atviravo gražuolė.

G. Peltrou sakė didelės pagalbos gaunanti iš draugės Madonos (Madonna). „Gali būti, kad tavo santykiai nutrūksta arba kad vaikas su tavimi nešneka. Tada į pagalbą ateina draugės”, – kalbėjo ji apie Madoną (Madonna), kuri pati augina du vaikus.

2005-11-15 19:50

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.