N.E.O. nemiga ir prodiusavimo darbai

Grupės lyderis Raigardas Tautkus pastaruoju metu skundžiasi išsekimu. „Naktimis nesimiega, buvo dienų, kai net akys užtemdavo, bet tiesiog dabar yra toks metas, kai negaliu miegoti net naktimis,” – sako vaikinas. Nenuostabu, jog jaunas atlikėjas šitaip kalba: vienu metu prodiusuoti Mango, Geltonos, Žilvino Žvagulio, Vudžio (iš „Kelias į žvaigždes”) dainas, ir tuo pačiu metu planuoti savo debiutinio albumo pasirodymą, kainuoja jam iš tiesų nemažai jėgų. „Guliu naktimis ir planuoju, galvoju ką dar galėčiau nuveikti, pavyzdžiui, kad Vudžio dainose jo vokalas geriausiai išryškėtų. Paskui užplūsta mintys apie albumo viršelį, vėliau apie jo pristatomąjį koncertą”, – beria žodžius Raigardas.
Veiklus, niekada energijos nestokojantis vaikinas dar prasitarė, jog pirmą kartą savo gyvenime jis jaučia didelį jaudulį, kuris neleidžia jam miegoti. Likusieji grupės nariai sakė, jog šis pomėgis nemiegoti naktimis ir kurti naujus kūrybos planus visus privertė regzti planus kaip užmigdyti Raigardą. „Jis skambina mums naktį apie 3 ryto, ir klausia kaip mums atrodo, kokia spalva labiausia tinka albumo viršelyje. Pradžioje tai mums buvo juokinga. Dabar baiminamės, kad šitaip nemiegodamas Raigardas neturės pakankamai jėgų koncertuoti.” – sakė grupės narys Marius. „Gal reikės jį girdyti raminančiomis arbatomis, arba migdomaisiais,” – pradėjo garsiai svarstyti ir kiti grupės nariai Tadas su Evaldu.

ZuZi naujienos

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

2 atsiliepimai į "N.E.O. nemiga ir prodiusavimo darbai"

  1. Lina

    Šaunu,kad Raigardas yra be galo rūpestingas ir darbštus vaikinas.Gera žinoti, jog dar yra jaunų, kūrybingų, darbą mylinčių bei viskuo besirūpinančių vaikinų. Raigardas yra šaunuolis, bet manau, kad jam vertėtų rūpintis ne tik savo darbo reikalais, bet ir sveikata. Juk ji- didžiausias mūsų turtas, kurio už jokius pinigus nenusipirksi.Raigardai, nepamiršk to ir pradėk rūpintis savimi 😀 Esi be galo gražus ir kūrybingas, protingas vaikinas, tad rūpinkis savimi 🙂

  2. inesa

    man is visu neo grupes nariu patinka tadas , jis toks grazuoliukas 😳

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.