Per koncertą dalytasi meilės dovanomis

„Esame tos pačios žemės, to paties gyvenimo, savo laiko ir epochos tie patys žmonės. Mūsų džiaugsmas ir skausmas – bendra nuosavybė. Mes galime suprasti ir padėti vieni kitiems. Priimdami visas likimo dovanas stenkimės vienas kitam palengvinti trapią savo būties vienatvę”. Tokios minties pakviesti tamsų ir rūkų gaubiamą rudens penktadienį Vilniuje į koncertą, skirtą neįgaliesiems, rinkosi žmonės.

Tai buvo jau šeštas teatralizuotas muzikos šou „Mes irgi galime mylėti”. Per jį karalienė Dona (Daiva Tamošiūnaitė) dalijo susirinkusiesiems meilės dovanas.

Senovės rūmų portike sėdėjusi Dona kvietė visus linksmintis ir sakė: „Linksmas žmogus – laimingas žmogus, o laimingas žmogus – geras žmogus”. Lyg patvirtindami nebylų karalienės įsakymą ir šlovindami stebuklingas džiaugsmo akimirkas ėmė griaudėti būgnai. Spjaudydami ugnį išbėgo fakyrai, jiems iš paskos pasirodė kojūkais žirgliojantys ir aukso žiedus barstantys milžinai vaiduokliai. Vaivorykštės spalvomis sužibo lazeriai. Lyg tikras dovanas kiekvieną jų stengėsi pačiupti mažieji koncerto žiūrovai.

Viktorija Rinkevičiūtė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.