Madoną suviliojo nuoga Ričio krūtinė

JAV popmuzikos žvaigždė Madona įsimylėjo savo vyrą, kino režisierių Gajų Ričį, kai pamatė jį nuoga krūtine ir įvertino jo humoro jausmą bei talentą kinui, teigiama ketvirtadienį paskelbtose interviu ištraukose.

„Pamačiau jį be marškinėlių žaidžiantį tenisą ir tai buvo didelis pliusas. Tada per pietus sėdėjau šalia jo ir jis buvo neįtikėtinai sąmojingas. Tai buvo dar vienas didelis pliusas”, – teigė Madona per interviu, kurį davė Maiklui Parkinsonui iš televizijos ITV.

„Manau, kad humoro jausmas yra svarbus dalykas. Galiausiai aš pamačiau pirmąjį jo filmą ir pamaniau, Dieve, jis yra neįtikėtinai talentingas. Taigi šie trys dalykai, sudėti kartu, buvo milžiniškas afrodiziakas”, – teigė popmuzikos karaliene vadinama dainininkė.

Naujausiam Madonos hitui „Hung Up” pretenduojant patekti į pirmąją geriausių dainų sąrašų vietą, M.Parkinsonas šiai atlikėjai paskyrė visą savo šeštadienio laidą.

47 metų Madona teigė, kad kartais ją dar krečia „temperamento protrūkiai”, tačiau pažymėjo pastaruoju metu aprimusi ir „kur kas labiau kontroliuojanti savo didelį storutėlį ego”.

„Esu labai dramatiškas žmogus. Kai ką nors darau, stengiuosi tai atlikti labai efektingai. Taigi tikriausiai turiu šiek tiek įniršio efektingumui”, – sakė ji.

Dviejų vaikų motina taip pat atskleidė savo šeimyninės laimės paslaptį.

„Turi išmokti pasakyti „atsiprašau” netgi tada, kai nesi kaltas. Kai sakai tai netgi tada, kai neturėtum to sakyti, gali toli nueiti. Tiesiog kiekvienam reikia turėti šiek tiek paslaptingumo”, – teigė Madona.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.