„Lūšis-Akademikas” sieks revanšo

Rytoj Lietuvos veterinarijos akademijos sporto salėje 12 val. prasidės atsakomosios Europos vyrų rankinio klubų Iššūkio taurės (Challenge Cup) turnyro šešioliktfinalio rungtynės, kuriose susitiks Kauno „Lūšis-Akademikas” ir Brovarų „Svetotechnik-Kolos” (Ukraina) ekipos.

Pirmąją dvikovą svečiuose kauniečiai pralaimėjo 26:36 (16:15). „Lūšies-Akademiko” vyriausiasis treneris Antanas Katkevičius užtikrino, jog jo vadovaujama komanda stengsis atsirevanšuoti ir patekti į kitą turnyro etapą.

Rengdamasis mačui su ukrainiečiais, „Lūšis-Akademikas” sužaidė Lietuvos rankinio lygos čempionato trečiojo turo rungtynes su Panevėžio „Viking-Malt” klubu ir po atkaklios kovos nusileido jam 22:25 (9:11). Nugalėtojams 6 įvarčius pelnė Aurelijus Sabonis, o Kauno ekipoje pasižymėjo Saulius Katkevičius – 7 įvarčiai.

Kitoje dvikovoje Kauno „Granitas-Karys” sutriuškino Kauno „LKKA-Teledemą” 39:21 (17:7). Daugiausiai įvarčių nugalėtojams pelnė Mindaugas Vėta ir Valdas Novickis – po 6, o varžovams 8 įvarčius įmetė Mindaugas Nakvosas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.