„Danguje” tęsiasi netikėtumai ir keistenybės

Muzikinio realybės šou „Dangus” komanda ir toliau televizijos žiūrovus stebina netikėtumais. Po praėjusio savaitės finalo realybės šou paliko konkurentę Editą nugalėjusi Laura. Dar po kelių dienų su „Dangumi” atsisveikino ir Tatjana, priėmusi projekto organizatorių ultimatumą – patekti į šios savaitės finalą arba palikti realybės šou, – bet pralaimėjusi. Kiti „Dangaus” studentai gerbėjus stebina savo charakterio keistenybėmis: Viktorija (nuotr. kairėje) netikėtai prisipažino jaučianti silpnybę batams, o temperamentingoji Raselė (dešinėje) atskleidė dar mokykloje be galo pavydėjusi atlikėjai Laurai Čepukaitei…

Ištikimuosius muzikos realybės šou „Dangus” gerbėjus kone labiausiai sukrėtė vyriausios šou dalyvės Lauros Remeikienės išėjimas. Nors praėjusį šeštadienį savaitės finale fantomu išrinkta Laura nugalėjo su ja kovojusią Editą, nepaisydama draugų ašarų ir maldavimų pasilikti, ji išvyko namo šansą suteikdama pralaimėjusiai varžovei.

„Edita tik dabar pradeda atsiskleisti, ji pagaliau randa save ir jai tai sekasi”, – gražių žodžių konkurentei negailėjo draugų Saule vadinama Laura.

Edita po tokio Lauros sprendimo, nors ir ištikta lengvo šoko, neprieštaravo „Dangaus” taisyklių sulaužymui ir su kitais muzikos realybės šou studentais išlydėjo Laurą namo.

„Jaučiuosi ypač blogai – lyg apsivogusi, tačiau likusi „Danguje” gyvenu mintimi, kad negaliu apvilti nei manimi patikėjusių muzikų, nei Lauros, nei naujų draugų”, – teigia Edita.

Dėl dalyvavimo „Danguje” Edita paaukojo iš tiesų daug: metė operacinės slaugytojos darbą, buvo išmesta iš muzikos grupės „Piramidė”, kurioje dainavo anksčiau.

Pasak realybės šou atstovės spaudai Gabijos Vitkevičiūtės, nuspręsti sulaužyti žaidimo taisykles ir leisti pasitraukti kovą laimėjusiai Laurai „Dangaus” komandai nebuvo sunku.

„Kaip sako Vytautas Šapranauskas, taisyklės yra tam, kad jas laužytum. Laura tik atėjusi sakė, jog nenori laimėti: ji atėjo čia tik tam, kad pasimokytų muzikos”, – sakė G.Vitkevičiūtė.

Silpnybė – batai

Jau šeštą savaitę „Danguje” gyvenantys realybės šou dalyviai atskleidžia vis keistesnius savo pomėgius. Neseniai karaimė iš Trakų Viktorija prisipažino jaučianti silpnybę batams.

„Negalėčiau nė suskaičiuoti, kiek porų batų turiu! Žalių, baltų, raudonų, rožinių, oranžinių, geltonų, juodų, ilgų, trumpų, elegantiškų, sportinių, medžiaginių, odinių… Man patinka išsiskirti minioje, patinka, kai atkreipia dėmesį, pasako komplimentą. Juk būna tokių dienų, kai labai nori būti pastebėta, įvertinta, kai beprotiškai reikia dėmesio, nori būti puošni, elegantiška, gal net ekstravagantiška, kad tik tave pastebėtų, užkalbintų. Ir pastebi, ir užkalbina…Tai malonu kiekvienai merginai”, – šypsosi simpatiškoji trakietė.

Ekonomiką studijuojanti Viktorija prisipažino turinti ir kitą silpnybę – papuošalus. Sako parsivežanti jų iš kiekvienos kelionės.

„Papuošalai – auskarai, apyrankės, karoliai, žiedai, segės, segtukai, – tai dar vienas garantas neištirpti minioje. Tiesa, iš svečių šalių esu parsivežusi ir tokių papuošalų, kuriais čia, Lietuvoje, negaliu puoštis – per daug ekstravagantiška net man! Jie puošia mano kambarį. Tik nepagalvokite, kad esu dėl batų ir papuošalų išprotėjusi Barbė. Jokiu būdu! Tai tik mano silpnybė. Užtai aš labai nemėgstu pliušinių žaislų – per saldu, neįdomu. Susierzinu, jei kas atneša dovanų!” – pasakoja nerimstanti Viktorija.

Mėgsta persirengti Kalėdų Seneliu

Dvidešimt trejų metų Raselė daugiau nei prieš savaitę atskleidė savo paauglystės paslaptį – ji mokykloje pavydėdavo Eurovizijoje Lietuvą atstovavusiai Laurai Čepukaitei.

„Su Laura, kaip ir su „Danguje” dalyvaujančia Auguste, esame uteniškės. Visos lankėme Utenos muzikos mokyklą, mergaičių chorą. Augustės taip gerai nepamenu – ji už mane jaunesnė, mokėsi žemesnėje klasėje, tačiau Laurą Čepukaitę prisimenu puikiai. Aš taip pavydėdavau Laurai! Chore dainuoti solo partijas jai leisdavo, o man ne. Mes buvome per mažos – vos 11-13 metų, o Laura buvo už mus vyresnė – autoritetas. Kas kartą atėjusi į repeticiją svajodavau, kad man nusišypsos sėkmė ir pagaliau sužibėsiu. Deja… Juokingiausia, kad dabar nė nepamenu, ar teko man laimė dainuoti solo pritariant chorui, ar ne. Tiesa, dabar mudvi su Laura galėtume pasigalynėti, kuriai solo partijų ir koncertų tenka daugiau”, – šypsosi viena iš „Dangaus” lyderių.

Raselės perdainuota daina „Medžiai be lapų” jau skamba „Radiocentro” eteryje. Tai pirmoji melomanų šeimoje užaugusios uteniškės solinė daina, kuri groja radijo eteryje.

O štai savo noru „Dangų” palikusi Laura ne kartą prisipažino mėgstanti vaidinti Kalėdų Senelį.

„Per Kalėdas aš labai mėgstu būti Kalėdų Seniu: apsimuturiuoju barzda, raudonu apsiaustu ir dalinu dovanas praeiviams. Kartais dovanas darau pati, padedama sūnaus ir draugių, o kartais pilną maišą prisikraunu įvairiausių nusibodusių gėrybių iš savo namų”, – juokiasi šviesiaplaukė.

Nebebus Egidijaus Dragūno

Vienas iš keisčiausio būdo „Dangaus” studentų – senosios lietuviškos estrados žinovas Antanas savo išgyvenimus „Danguje” aprašo dienoraštyje, kuris viešai publikuojamas realybės šou interneto svetainėje. Tokia mintis – viešai rodyti Antano dienoraštį – kilo „Dangaus” komandai.

„Mes filmuotoje medžiagoje pamatėme, kad Antanas nuolatos rašo dienoraštį ir paklausėme jo, ar tai nėra labai asmeniška ir ar galima jį viešai rodyti. Antanas sutiko su tokia idėja. Šis dienoraštis redaguojamas labai minimaliai – tik tiek, kad Antanas neparašytų to, ko žiūrovai dar nematė. O šiaip galima pastebėti, jog stilius tikrai Antano”, – teigė realybės šou atstovė spaudai G.Vitkevičiūtė.

Muzikinio realybės šou „Dangus” gerbėjai jau spėjo pasigesti vieno iš būsimų žvaigždžių mokytojo – buvusio grupės SEL lyderio Egidijaus Dragūno. Pasak projekto prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus (Samo), televizijos ekranuose E.Dragūno žiūrovai nebematys.

„Jis jau atliko savo funkcijas. Pas mus žmonės keičiasi, taigi žiūrovai nebelabai matys Egidijų”, – „Panevėžio balsui” sakė Samas.

„Dangų” paliko už nepažangumą

Dar vienas netikėtumas „Dangaus” gyventojų laukė savaitės pradžioje. Ir vėl neįveikusi atrankos į didįjį finalą, muzikinį realybės šou buvo priversta palikti Tatjana Minčionok.

Projekto rengėjai kaišiadorietei buvo iškėlę ultimatumą: jei mergina pateks į šio šeštadienio finalą, galės likti, jei ne, turės palikti „Dangų”.

„Tania galėjo su ultimatumu nesutikti, turėjo tokią teisę, bet sutiko. Jos manymu, ji padarė viską, ką galėjo geriausio. Tačiau, dėstytojų nuomone, Tania iš visų studentų padarė mažiausią pažangą, todėl „Dangaus” komanda nusprendė iškelti tokį ultimatumą. Į žinią, jog turi palikti realybės šou, Tatjana reagavo moteriškai santūriai – išspaudė ašarą ir išvyko namo. Ją labai palaikė draugė Edita, kuri nuolat kartojo, kad visa tai tik į gera”, – pasakojo „Dangaus” atstovė spaudai Gabija Vitkevičiūtė.

Šeštadienį – šeštasis finalas

Laisvu elgesiu „Danguje” pasižymėjusi Dovilė šią savaitę kolegų buvo išrinkta šeštuoju žaidimo fantomu.

„Ji geria alkoholį ir paskui įkaušusi šlaistosi”, „Ji nekviesta lenda į vyrų lovas”, „Ji čia dėl savireklamos, o ne dėl muzikos mokslų”, – taip motyvavo savo sprendimą „Dangaus” dalyviai.

Šeštadienio, lapkričio 5 dienos, vakare gyvo garso koncerte Vilniaus „Forum Palace” rūmuose suvalkietė Dovilė susikaus su mažiausiai balų surinkusiu finalistu. Ji atliks grupės „Yva” dainą „Paukštelis”.

Laukite Panevėžyje

Nuo lapkričio 5 dienos sekmadieniais „Dangaus” dalyvius bus galima išvysti ir Panevėžio prekybos centre „Babilonas”.

„Neturime planų rengti finalinius koncertus Panevėžyje, – kol kas apsistojome tik Kaune ir Vilniuje, – tačiau nuo lapkričio pradžios prekybos centre „Babilonas” bus rengiami koncertukai”, – patikino „Panevėžio balsą” Samas.

Eglė Lipeikaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.