Ir sveikinimas, ir labdara

Arėjant Kalėdoms ne tik verslo organizacijos, bet ir valstybės institucijos skuba užsisakyti šia proga sveikinimo atvirukus. Tam išleidžiami jei ne tūkstančiai, tai šimtai litų.
„Gauname kalėdinius sveikinimus iš kolegų ombudsmenų visame pasaulyje, siunčiame jiems sveikinimus ir mes. Šiais metais įsigijome UNICEF platinamus atvirukus. Jais ne tik pasveikinsime savo kolegas, bet nors nedidele dalele paremsime badą ir skurdą kenčiančius vaikus, kurių po pasaulyje vykstančių gamtos kataklizmų, karų tik daugėja”,- sako Seimo kontrolierių įstaigos vadovas Romas Valentukevičius.

Anot Seimo kontrolieriaus, aktyvesnės galėtų būti ir labdaringos Lietuvos vaikų organizacijos, išleisdamos panašius sveikinimo atvirukus, juk laiko dar yra. Tegul tie nors ir keletas litų lieka Lietuvoje.

„Tikiu, kad ir mūsų visuomenėje panašios labdaros formos taps ne tik gražia tradicija, bet ir sektinu, pagarbos vertu pavyzdžiu”, – viliasi Romas Valentukevičius, ragindamas bent jau valstybines institucijas pasinaudoti ir šia galimybe paaukoti pagalbos reikalingiems vaikams.

LR Seimo kontrolierių įstaiga

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.