Lošėjos aistra moterį nubloškė į chirurgų rankas

Nenumaldoma aistra dalyvauti įvairiose loterijose ir žaidimuose penkiasdešimtmetę rokiškietę Violetą Pavarotnikienę atvijo į televizijos realybės šou „Grožio fabrikas”.

Čia dviejų dukrų motinai ir dviejų anūkų močiutei, atrinktai iš kelių tūkstančių kandidatų, buvo, kaip ji ir troško, nemokamai nusiurbti pagurklio riebalai, pakelti akių vokai ir botulino injekcijomis išlygintos kaktos raukšlės.

Po trijų savaičių dalyvavimo realybės šou namo grįžusios atjaunėjusios, madingai aprengtos ir profesionaliu makiažu išgražintos moters jos trimetis anūkas nepažino.

„Nors pagal scenarijų verkti man buvo negalima, tąkart ašaras sutramdžiau sunkiai”, – „Panevėžio rytui” prisipažino netikėtos mažylio reakcijos sujaudinta moteris.

Jauna pensininkė gyvena savo malonumui

Prieš penkerius metus palikusi tarnybą Rokiškio rajono policijos komisariate, kur dirbo personalo skyriaus viršininke, nemenką pensiją gaunanti moteris kito darbo nesidairo.

„Gyvenu savo malonumui: dainuoju chore kultūros namuose ir bažnyčioje, esu šalies Šaulių sąjungos garbės teismo pirmininkė. Tačiau smagiausia man – dalyvauti loterijose ir žaidimuose. Tai darau jau daugelį metų”, – atviravo V.Pavarotnikienė.

Rokiškietė neslepia negalinti atsispirti pagundai dalyvauti visose loterijose ir žaidimuose, apie kuriuos tik sužino.

Neseniai ji pabandė suskaičiuoti, kiek yra laimėjusi įvairiausių prizų ir dovanų.

„Prisiminiau tik 20 įvairiausių daiktų, tačiau jų buvo neabejotinai daugiau. Lauko grilis, turisto įrankiai, pledai, marškinėliai, puodeliai, čekiai pirkiniams ir kitos smulkmenos”, – vardijo moteris.

„Negaliu ramiai praeiti net pro prekybos centruose skelbiamus žaidimus. Visuomet perku reikiamą prekę, pildau kuponą ir siunčiu nurodytu adresu”, – sako V.Pavarotnikienė.

Anot moters, jau daug metų ji sprendžia kryžiažodžius.

„Tačiau ne bet kokius, o tik tuos, už kuriuos žadami prizai”, – prisipažino galvą dėl dovanų pametusi rokiškietė.

Operacija – brangiausia projekte

Tačiau neabejotinai pats didžiausias azartiškos moters laimėjimas – dalyvavimas realybės šou „Grožio fabrikas”.

Jame rokiškietei atlikta plastinė veido operacija, anot rengėjų, buvo pati brangiausia projekte.

Tikslios operacijos kainos V.Pavarotnikienė sakė nežinanti, tačiau, įskaitant trijų savaičių gyvenimą gerame viešbutyje, brangias grožio procedūras, projekto rengėjams, moters skaičiavimu, ji atsiėjusi ne vieną dešimtį tūkstančių litų.

Tikslas – būti gražia močiute

Užpildyti internete paskelbtą realybės šou „Grožio fabrikas” kandidato anketą moteriai pasiūlė jos dvyliktokė dukra.

„Anketą užpildžiau su humoru. Parašiau, kad norėčiau būti gražia močiute”, – pasakojo rokiškietė.

Abi dukros karštai palaikė motinos apsisprendimą ryžtis tokiam drąsiam žingsniui.

Tuo tarpu vyras Jonas buvo linkęs nutylėti, nes žinojo atkaklaus būdo žmonos vis tiek neperkalbėsiąs.

Anot V.Pavarotnikienės, viešumo nemėgstantis buvęs rajono kriminalinės policijos viršininkas J.Pavarotnikas jau seniai susitaikė su tuo, kad jei žmona ką sumanys ir nors jis nepritars, ji padarys savo.

Violetos motina nuo pasiryžimo dėl grožio gultis ant operacinės stalo neatkalbinėjo, tačiau niekaip negalėjo suprasti, kam visa tai reikia rodyti per televiziją.

Griebėsi melo

Rokiškietė sakė kol kas nė minutę nesigailėjusi, kad sutiko dalyvauti realybės šou.

Tačiau puikią intuiciją turinti V.Pavarotnikienė „Panevėžio rytui” teigė pastebėjusi ne vieną ženklą, kurį galima buvo suprasti kaip aukštesnių jėgų įspėjimą nedalyvauti „Grožio fabrike”.

„Į paskutinę atranką važiavau autobusu. Mėgstu bendrauti su žmonėmis, todėl kelionės visuomeniniu transportu manęs nevargina. Molėtuose trumpam išlipau ir nuėjau į stotį. Grįžusi autobuso neberadau. Jis buvo išvažiavęs su visais mano daiktais”, – kelyje į Vilnių patirtus nuotykius pasakojo moteris.

V.Pavarotnikienė autobusą pasivijo taksi automobiliu.

„Labai išgyvenau, kad nepavėluočiau į atranką. Taksi vairuotoją vis raginau skubintis, o kai jis pasakė bijąs būti už greičio viršijimą nubaustas policijos, nuraminau jį pati esant policininkė, kad tik negaištume”, – moteris prisipažino taip norėjusi dalyvauti „Grožio fabrike”, kad net griebėsi nedidelio melo.

Anyta savo nuomonę slepia

V.Pavarotnikienė realybės šou neteko ne tik ją erzinusio pagurklio, bet ir 5 kilogramų svorio.

Dabar iš aplinkinių atjaunėjusi močiutė sakė sulaukianti tik komplimentų, nors kai kurios moterys, jos manymu, graužiamos pavydo, užsimena, esą Violeta ir prieš operaciją atrodžiusi ne prasčiau.

J.Pavarotnikas žmonos pasikeitimų nekomentuoja, nes dėl jos išvaizdos priekaištų niekuomet neturėjo.

Labiausiai V.Pavarotnikienė baiminosi išgirsti, ką apie jos pasikeitimą pasakys anyta.

„Nors su ja sutariame labai gerai, vyro motina iš tų žmonių, kurie žodžių į vatą nevynioja”, – jaudinosi moteris.

Tačiau iki šiol anyta marčiai apie jos pasikeitimą neužsiminė nė žodeliu.

„Gal nematė televizijos laidos?” – dėl tokio neįprasto anytos santūrumo kremtasi V.Pavarotnikienė, tačiau neslepia, kad kitų žmonių nuomonė jos apsisprendimams lemiamos įtakos neturi.

Moteris teigia apie pagurklio operaciją galvojusi jau seniai ir greičiausiai jai būtų pasiryžusi ir be televizijos pagalbos.

Diana Makšimienė

„Panevėžio rytas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , , , , .

3 atsiliepimai į "Lošėjos aistra moterį nubloškė į chirurgų rankas"

  1. lenke

    😳

  2. Sniegutė

    Dirbu mokyklos direktore. Nuolat sukiojuosi tarp mokinių ir mokytojų. Išorinė išvaizda pirmiausia krinta į akis. Dažnai girdžiu užgaulingus žodžius dėl padidėjusių kūno formų. Didelio fizinio krūvio negaliu daryti dėl stuburo operacijos. Norėčiau pakoreguoti kūno linijas ( nusiurbti riebalus), pagražinti dantis (atnaujinti spalvą, turiu tarpus – tai juos pakoreguoti), nes graži šypsena – mano kasdienybė.

  3. Lina

    manau, kad mano kolegei Sniegutei Kukanauskienei tikrai reikėtų pakeisti savo įvaizdį. aš pritariu jos norui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.