Sostinės aplinkos tvarkymo konkursų nugalėtojams – mero padėkos raštai

Rytoj, spalio 7 dieną, 14 val. Lietuvos parodų centro „Litexpo” konferencijų salėje (Laisvės pr. 5) bus paskelbti Vilniaus miesto aplinkos tvarkymo konkurso „Žydintis Vilnius 2005” ir sostinės Savivaldybės konkurso-apžiūros „Mėgėjiški sodai 2005” rezultatai. Konkursų nugalėtojams bus įteikti Vilniaus mero padėkos raštai už gerą teritorijos tvarkymą ir kraštovaizdžio puoselėjimą. Numatoma apdovanoti 35 konkurso „Žydintis Vilnius 2005” nugalėtojus ir 9 gražiausiai tvarkomų sodų sklypų savininkus.
Konkursas „Žydintis Vilnius 2005” vyko balkonų (individualių ir daugiabučių namų bei organizacijų), daugiabučių namų kiemų, individualių namų valdų, kotedžų kiemelių, organizacijų teritorijų grupėse. Jame galėjo dalyvauti visi miesto gyventojai ir organizacijos, sutvarkę ir papuošę savo balkonus, kiemus, teritorijas. Iš viso vertinimui šiemet buvo pateikta apie 300 objektų. Pirmasis konkurso etapas vyko miesto seniūnijose, antrasis apėmė visą miestą.
Šiemet tradicinis miesto aplinkos tvarkymo konkursas „Žydintis Vilnius” surengtas devintą kartą. Šiuo konkursu Savivaldybė skatina vilniečius tvarkyti aplinką, kurti patrauklų verslui ir turizmui miestą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.