Prancūzijos krepšininkai įspūdingai iškovojo bronzą

Europos čempionato rungtynėse dėl trečios vietos Prancūzijos krepšininkai įspūdingai rezultatu 98:68 sutriuškino Ispaniją bei iškovojo bronzos medalius.

Pirmajame ketvirtyje pirmavo tai viena, tai kita komanda, o paskutinę jo sekundę tritaškį pataikė ir rezultatą išlygino F.Vasquezas (21:21). Antrajame kėlinuke iniciatyvą perėmė prancūzai, kurie pamažu didino atotrūkį. Po T.Parkerio taiklių baudos metimų skirtumas tapo 11 taškų (39:28). Nors daugelis ispanų atakų buvo sėkmingos, apsiginti nuo prancūzų jiems sekėsi sunkiai. Ilsėtis rinktinės išėjo po M.Gelabale įspūdingai pataisyto komandos draugo metimo (44:36).

Po didžiosios pertraukos prancūzai ir toliau didino skirtumą. Po M.Pietruso tritaškio jie buvo priekyje 62:43, o trečiasis kėlinukas baigėsi esant rezultatui 75:54. Paskutiniajame ketvirtyje Prancūzija nepasigailėjo ispanų ir dar labiau padidino savo persvarą bei sutriuškino juos trisdešimties taškų skirtumu.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo T.Parkeris, pelnęs 25 taškus ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus, M.Pietrusas – 23 (5 atk. kam.), M.Gelabale ir F.Pietrusas (8 atk. kam.) – po 13, B.Diaw – 9.

Ispanijos komandoje išsiskyrė J.Navarro – 17 taškų (6 klaidos), J.Garbajosa – 12 (6 atk. kam.), C.Jimenezas – 10, F.Reyesas – 9 (6 atk. kam.), F.Vasquezas – 8.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.