Šokių studija atšventė įkurtuves

Profesionalūs šokėjai Inesa ir Aidas Kasperaičiai, jau dešimt metų uostamiestyje puoselėjantys šokių kursų tradiciją, praėjusį šeštadienį artimiausius draugus ir bendraminčius sukvietė į oficialų savo studijos „Merengo” atidarymą-koncertą.

Šį rugsėjį šokių studija įsikūrė naujosiose patalpose – restorano „Piteris” trečiajame aukšte. Erdvioje salėje buvo surengtas šventinis vakaras, kuriame savo meistriškumą demonstravo „Merengo” nariai.

„Studija veiklą pradėjo daugiau negu prieš aštuonerius metus, – pasakojo sutuoktiniai, susipažinę ir susidraugavę per šokį ir iki šiol juo gyvenantys. – Buvome ilgesniam laikui apsistoję Laukininkuose – nuomojomės patalpas vidurinėje mokykloje.

Darbui su vaikais šito pakakdavo, bet suaugusiesiems, kurie ateina į šokių kursus ne tik kaip į treniruotę, bet ir norėdami atsipalaiduoti po darbų bei maloniai praleisti laiką, norisi gražesnės aplinkos.”

Studijos komanda – Inesa, Aidas bei jų kolegos Mindaugas Lekauskas ir Loreta Krikščiukaitytė – vaikus ir suaugusiuosius moko viso pasaulio pramoginių šokių: nuo klasikinių valsų, tango, fokstrotų iki Lotynų Amerikos temperamentu alsuojančių rumbos, čačača bei paskutiniuoju metu labai išpopuliarėjusios salsos.

Graži tradicija – mokyti šokti merengo, kuriuo vardu yra pavadinta ir studija. „Šis šokis – šiltas, nuotaikingas. Siekiame, kad mūsų studijoje viešpatautų tokia atmosfera”, – kalbėjo „Merengo” įkūrėjai.

Šiuo metu studijos kolektyvas judesio meno moko per 200 įvairaus amžiaus klaipėdiečių. Nors kasmet vieni į studiją ateina, o kiti ją palieka, Inesa ir Aidas džiaugiasi subūrę prisiekusių šokėjų klubą – jiems šokis tapo dideliu pomėgiu ir bendru interesu.

Valerija Lebedeva

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.