Zuokas – prezidentas, Valinskas – premjeras

Įdomu ir netikėta

Kas laukia Vilniaus mero Artūro Zuoko? Koks šoumeno Arūno Valinsko likimas? Ar grįš į politiką buvęs ūkio ministras Viktoras Uspaskichas?

Televizijos laida „Nuo… iki…” į šiuos ir kitus klausimas atsakymų ieškojo Maskvoje, pas vieną žinomiausių Rusijos astrologų Pavelą Globą – žmogų, kuris tiksliai išpranašavo kelto „Estonia” tragediją, pas kurį patarimų ateina pasaulio politikos ir verslo elito atstovai.

Tai, ką pažvelgęs į Lietuvos žinomų žmonių horoskopus pastebėjo astrologas – itin įdomu ir netikėta.

Pranašauja net žmogžudystę

Anot P.Globos, kiti metai Lietuvai bus labai sunkūs.

„Jūsų šalies laukia išbandymų ir netikėtumų laikas. Jis tikrai nebus lengvas. Lietuvą gali sukrėsti katastrofos ir tragedijos”, – baugino žurnalistus P.Globa.

Anot astrologo, gali būti net nužudytas žinomas Lietuvos žmogus. Greičiausiai – politikas.

Geras laikas bus nebent naujiems politikams, kurie kitais metais ketina įžengti į politinę areną.

A.Brazauskas – kaip ledkalnis

Žvelgdamas į premjero Algirdo Brazausko horoskopą, P.Globa tikino, kad jis – savotiška mįslė, žmogus – ledkalnis.

„Tai – ypač stipri asmenybė, sėkmės žmogus. Jo horoskopas labai geras. Manau, kad politikoje šis žmogus bus dar metus. Vėliau iš šių pareigų jis pasitrauks. Tačiau tai greičiausiai nebus kokio nors skandalo pasekmė – pasitraukti iš pareigų jis nuspręs pats”, – aiškino P.Globa.

Tiesa, gali būti, jog po kurio laiko A.Brazauskas į politiką dar maždaug metams sugrįš.

Tačiau greičiausiai – ne į dabartinį postą. P.Globa neatmetė galimybės, kad dabartinis premjeras po kelerių metų gali tapti Seimo pirmininku.

A.Bosui meilėje nesiseks

Seimo nariui Antanui Bosui dabar ypač palankus metas aplink save burti bendraminčių komandą. Jei parlamentaras tai padarys, gali būti, jog su šia komanda jis sėkmingai žengs toliau.

Tuo tarpu asmeninis A.Boso gyvenimas – toli gražu ne rožėmis klotas.

P.Globa tikina, kad jo problemos su moterimis – nuolatinės.

„Jis ieško ryškių, gražių, spindinčių moterų. Kitaip tariant – tobulos partnerės. Tačiau tokios moterys jo negerbia, todėl santykiai nutrūksta. Šiam žmogui reiktų suprasti, kad dėl tokių moterų jis turės daug problemų. Manau, jam reikėtų ieškoti paprastesnės moters. Tada viskas būtų gerai”, – sakė P.Globa.

A.Zuokas – prezidentas?

Tuo tarpu į skandalus nuolat klimpstančiam Vilniaus merui Artūrui Zuokui astrologas žada ypač daug netikėtumų. Visų pirma, iš balos meras greičiausiai vėl išlips sausas.

„Matau, kad jo politinės perspektyvos – itin didelės. Gal net ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Manau, kad šis žmogus turi perspektyvų tapti net prezidentu”, – sakė P.Globa.

Pasak astrologo, A.Zuokas greičiausiai „sublizgės” kritiniu Lietuvai momentu – politikas išplauks „ant bangos”. A.Zuoko laikas turėtų būti apie 2007-uosius metus.

Viktorui geriausia lukterėti

Buvusiam ūkio ministrui V.Uspaskichui būtų geriausia dvejus metus į politiką visai nesikišti.

Taip jam pataria tiek P.Globa, tiek astrologė Palmira Kelertienė. O jei politikas šių patarimų neklausys, jam gali grėsti dideli nemalonumai, skandalai bei įvairūs praradimai.

Galbūt – net susiję su teisėsauga.

Tiesa, V.Uspaskichas į politinę areną dar gali sugrįžti, tačiau geriausia tai daryti ne dabar.

A.Valinskas pasuks į politiką

Šou verslo atstovą A.Valinską P.Globa apibūdino kaip stiprią asmenybę.

„Šis žmogus bus politikoje ir aukštame poste. Manau – jis taps premjeru arba bent jau ministru. Taip pat gali būti, kad ateityje šis žmogus išvyks iš Lietuvos”, – sakė P.Globa.

Taip pat astrologas tikina, kad A.Valinsko horoskope yra trejos vedybos. Tuo tarpu I.Valinskienės santuokos turėtų būti dvi. Astrologo tikinimu, ši šeima greičiausiai iširs.

„Šeimoje bus didelių problemų. Galiu pasakyti, kad jis – stiprus žmogus, tačiau valdo vis dėlto ne jis, o ji. Jo žmona labai nenorės vyro paleisti. Gali būti, jog išsiskyrę šie žmonės ir vėl tuoksis”, – dėstė P.Globa.

Paksus vienija meilė

Kalbėdamas apie nušalinto prezidento Rolando Pakso šeimą, P.Globa tikino, jog R.Paksas su žmona Laima puikiai papildo vienas kitą.

„Tarp jų – labai didelė ir tikra meilė. Jie labai sunkiai suderinami žmonės, tačiau santuoka tvirta dėl didžiulės meilės”, – apie Paksų šeimą kalbėjo ir astrologė P.Kelertienė.

Tuo tarpu apie politinę R.Pakso karjerą nė vienas iš astrologų nepasakė nieko.

Beje, žvaigždžių specialistai pažvelgė į dar vienos poros – 41 metų legendinio krepšininko Šarūno Marčiulionio ir jo draugės 24 metų Kotrynos Kirdeikytės – ateitį.

Pasak P.Kelertienės, pas juos abu santuokos zonoje yra Juodasis mėnulis. Tačiau tai anaiptol nereiškia blogo gyvenimo. Nors toks derinys yra retas. Tačiau poros ateitis – šviesi.

„Jų laukia ilgas ir ramus gyvenimas. Du blogi taškai vienoje vietoje yra gerai”, – tikina P.Kelertienė.
„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.