Po traumos – abipusiai kaltinimai

Rungtynėse su Airija Dainiaus Šalengos patirta kojos trauma gerokai paaštrino jo santykius su Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės gydytoju Robertu Narkumi.

Paskutinysis komandą palikęs D.Šalenga jaučiasi įsižeidęs, jog gydytojas neįžvelgė jo traumos, o po to sukėlė įtarimų, neva žaidėjas rinktinę paliko tik dėl jo naujojo klubo Žeronos „Akasvayu” (Ispanija) pageidavimų.

„Tokie kaltinimai turėtų būti kuo nors pagrįsti. Ispanų medikai, atlikę magnetinio rezonanso tyrimą, dėl mano traumos tvirtina ką kita. Tačiau jeigu jau taip, tai aš galiu pasakyti, jog su R.Narkumi turėjau problemų ir Kauno „Žalgiryje”. Aš juo nebepasitikiu”, – vakar „Kauno dienai” sakė į Ispaniją jau išvykęs krepšininkas.

Penktadienį medikai padarė jo kojos tyrimus ir rekomendavo nesportuoti 2-3 savaites. Šios savaitės pradžioje rinktinės gydytojui R.Narkui buvo pateikti tų tyrimų rezultatai. Tačiau juos peržiūrėjęs gydytojas sakė juose nematąs nieko, kas verstų krepšininką ilgesnį laiką susilaikyti nuo fizinių krūvių, o atlikus magnetinio rezonanso tyrimą, pakitimų galima rasti pas bet ką.

Su „Akasvayu” ekipa D.Šalenga treniruotis tikisi pradėti kitą savaitę.

„Po traumos susilpnėjo šlaunies raumuo, todėl viena koja tapo silpnesnė. Dabar traumuotai kojai atliekama reabilitacija, kad ji taptų darbinga”, – sakė D.Šalenga.

Jis tvirtino, kad nevykti į Europos čempionatą buvo jo paties, o ne Žeronos klubo sprendimas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.