AMB – be superdaktaro

Premjero Algirdo Brazausko sveikatos būklė tampa nepakeliama našta ir aplinkiniams.

Nuo A.Brazausko organizmo problemų jau pavargo ir paspruko net asmeninis premjero gydytojas.

Vilniaus universitetinės Antakalnio ligoninės vyriausiasis gydytojas Adolfas Berūkštis žengė sau nebūdingą žingsnį – numojęs ranka į socdemų vadą čiupo už parankės tik savo žmoną Danguolę ir išrūko į Tunisą.

Afrikoje A.Berūkštis galės praleisti daug gražaus laiko, mat ligoninėje jis paėmė net trijų savaičių trukmės atostogas.

A.Brazauską gydytojas paliko vieną premjerui sunkiu laikotarpiu. Visai neseniai premjeras patyrė ausų operaciją. Manoma, kad A.Brazauskas kursta. O kur dar visos kitos 73 metų vyro bėdos, kurias Vyriausybės vadovas nuo visuomenės įnirtingai slepia!

Anksčiau visuomenei dėl A.Brazausko būklės buvo bent truputį ramiau – jau vien dėl to, kad nė per žingsnį nuo premjero nesitraukdavo asmeninis gydytojas. Adolfas visą laiką laikė pirštą ant Algirdo Mykolo pulso, nuolat stebėjo, ar orą sunkiai gaudančiam premjerui negresia visiškai uždusti.

Berūkščių šeima netgi tapo nuolatine Brazauskų atostogų partnere.

Pavyzdžiui, pernai gydytojas Adolfas su savo žmona, kuri taip pat yra gydytoja, Algirdą Mykolą su Kristina palydėjo net į Gran Kanarijos salą. Ši Ispanijai priklausanti sala yra netoli Afrikos krantų, ją skalauja Atlanto vandenynas.

Daktarai tąsyk apsigyveno pačioje premjero kaimynystėje, saloje Brazauskus jie lydėjo net per vakarinius pasilinksminimus.

„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.