Išrinkta šauniausioji

Dvidešimt vienai jaunai klaipėdietei šį savaitgalį dužo ir pildėsi svajonės – merginos varžėsi grožio ir talento konkurse „Mis paauglė-2005”.

Pusantro mėnesio 12-17 metų klaipėdietės mynė modelių agentūros „Madesa” slenkstį. Pasiryžusios atskleisti savo talentus ir grožį jos mokėsi gražiai vaikščioti, šokti bei šypsotis publikai.

Tačiau šeštadienį jaudulys kai kurias merginas privertė pamiršti daug kartų repetuotas kalbas ar dainų žodžius. Klaipėdos koncertų salėje susirinkusi publika kiekvieną dalyvių pasirodymą drąsino plojimais.

Grožio ir talento konkurso dalyvės komisiją, sudarytą iš šokėjų, grožio konkurso nugalėtojų, medikų, verslininkų, mokytojų ir žurnalistų, bandė „papirkti” dainomis, šokiais ir vaidinimais, o viena mergina – tiesiog pavaišindama visus vaisiais.

Neišvengta konkurse ir kuriozų – viena dalyvė ilgai blaškėsi pametusi numeriuką, kol galiausiai jį atrado tualete.

Rinkdama gražiausias ir talentingiausias uostamiesčio paaugles, komisija buvo vieninga. Mažosios mis paauglės titulas atiteko dvylikametei Karinai Kravčenko, Mis publikos – Viktorijai Vismantaitei ir Alinai Kazecevaitei, Mis talentu pripažinta Olga Syromiatnikova. Apdovanojimą už stilių gavo Berta Juozaitytė, fotogeniškiausia mergina pripažinta Vitalija Erlickytė. Antrąja vicemis tapo penkiolikmetė Dinara Dibajeva, pirmąja – jos vienmetė Iveta Vaičiakauskytė. Konkurso „Mis paauglė-2005” pagrindinis titulas atiteko antrus metus dėl geriausios vardo besivaržančiai septyniolikmetei Neringai Striaukaitei.

Aurelija Kripaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Išrinkta šauniausioji"

  1. mia

    😀 👿 😡

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.