Premjeras kursta

„Nieko negirdėjau!”

Premjeras Algirdas Brazauskas greičiausiai nemeluoja, nuolat žurnalistams kartodamas savo įžymiąją frazę – „apie tai nieko negirdėjau”, nes panašu, kad praėjusią savaitę ausies operacija jam buvo atlikta būtent dėl apkurtimo.

„Ekstra žinių” šaltinių teigimu, pastaruoju metu A.Brazauską iš tiesų kamuoja rimti klausos sutrikimai.

A.Brazauskui prieš dvi savaites buvo atlikta ne paprasta ir eilinė ausų ataugos operacija. Jo negalavimas – gerokai rimtesnis.

Gali būti, jog premjerui net buvo įstatytas implantas, mat kairiąja ausimi jis beveik negirdėjo.

„Eksta žinių” kalbintas šios srities specialistas tikino, kad vadinama ausų ataugų operacija galėjo būti komplikacija po ausų uždegimo. Medikas taip pat nepaneigė, kad premjeras dėl to galėjo ir apkursti.

Tai, kad operacija atlikta būtent dėl prastos klausos, „Ekstra žinioms” patvirtino ir kiti šios srities medikai.

Problemų dėl ausų premjeras turėjo ir anksčiau. Prieš kelerius metus, atostogaujant Turkijoje, dėl ausų uždegimo jam taip pat prireikė medikų pagalbos.

Klausa atsistatys per mėnesį

Šaltinių teigimu, medikai A.Brazauskui pašalino kaulines ataugas. Būtent jos ir slopina klausą.

Manoma, kad atlikta operacija buvo sėkminga, tačiau premjeras geriau girdės toli gražu ne iš karto.

Anot medikų, po analogiškų operacijų pacientų klausa pasitaiso tik praėjus kelioms savaitėms, o neretai – tik po mėnesio.

Kaip pranešė žiniasklaida, ausies operacija premjerui A.Brazauskui buvo atlikta visiškai slapta – savaitgalį. Kelias valandas premjeras praleido Santariškėse, Ausų, nosies, gerklės ir akių ligų klinikoje.

Negalavimą tiek jis, tiek medikai slėpė bei apie tai kalbėti atsisakė.

Adamkus nesislapsto

Kokia iš tiesų yra premjero sveikatos būklė, galima tik spėlioti. Keisčiausia tai, jog savo apsilankymus pas medikus 72 metų A.Brazauskas kažkodėl kruopščiai slepia.

Prieš kelis mėnesius jis sveikatą tikrinosi pas gerą savo bičiulį, Antakalnio ligoninės vyriausiąjį gydytoją Adolfą Berūkštį. Tačiau ir tąsyk premjeras apie patikrinimo rezultatus nebuvo linkęs kalbėti.

Tuo tarpu 78 metų prezidentas Valdas Adamkus kalboms apie savo sveikatą nesuteikia pagrindo – kada ketina tikrintis sveikatą, šalies vadovas paskelbia iš anksto. Po to taip pat pranešama ir apie prezidento sveikatos būklę.

Kaip sovietiniais laikais

Tuo tarpu Seimo narys liberalcentristas Eligijus Masiulis tikina, kad slėpti savo sveikatos būklės premjeras neturėtų.

„Taip ir nutinka – nieko nesako, o paskui tai ir apauga įvairiais gandais. Manau, kad pirmieji šalies asmenys privalėtų aiškiai įvardyti ir pranešti apie tai, kas jiems nutinka. Juk tai nieko tokio – visi mes esam žmonės”, – sakė E.Masiulis.

Anot parlamentaro, kol kas situacija yra panaši į tą, kuri būdavo sovietiniais laikais – apie pirmųjų šalies asmenų sveikatą buvo tylima tol, kol šie mirda”vo.

„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , , , , , .

3 atsiliepimai į "Premjeras kursta"

  1. Zenka

    Visiska nesamone. Koks skirtumas, kokia operacija buvo atlikta premjerui. Nieko niekam apie tai jis neturi pranesti. Jei butu rimti susirgimai ar rimta operacija – tada taip. Jei butu kokia gresme gyvybei ar bent ilgoms atostogoms – tada taip. O dabar nesamones.

  2. juzė

    na dėl kurtumo tai tiesa. Kuo lietuvoje prastesnė ekonominė padėtis, tuo daugiau premjeras kursta. 😀 😀

  3. Sandra

    Eilini karta taip atsitinka, kai premjeras nenori girdeti Lietuvos bedu ir zmoniu sunkumu 😀 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.