Į Kretą – su YVA merginomis!

Bijojo sutikti maniaką

Gundančios grupės YVA merginos ir devyniolikmetis jų gerbėjas kaunietis Tomas Vaitkevičius savaitgalį ne tik pirmą kartą susitiko, bet ir kartu išskrido į saulėtąją Kretą.

Savaitę truksiančias atostogas su žvaigždėmis vaikinas laimėjo „Ekstra žinių” surengtame žaidime.

„Dar ir dabar sunku patikėti, kad man taip pasisekė. Tai yra didžiausias mano laimėjimas per visą gyvenimą. Iki šiol tolimiausia mano kelionė buvo į Kroatiją, o dabar vyksiu dar toliau. Ir dar su tokiomis merginomis”, – žvilgtelėjęs į YVA merginas, džiaugsmingai kalbėjo devyniolikmetis.

Jam šią kelionę su dailiomis merginomis padovanojo kelionių agentūra „Novaturas”.

Patiko iš pirmo žvilgsnio

Tomas ir grupės merginos susipažino Vilniaus oro uoste. Paspaudę rankas ir kelias minutes pabendravę, jie vienas kitam negailėjo komplimentų.

„Tomas labai linksmas, norintis bendrauti, kompanijos žmogus. Paprastai būna, kad vaikinai prisibijo žinomų merginų, o jis – ne”, – apie Tomą kalbėjo Kristina.

Natalijai Tomas taip pat patiko iš pirmo žvilgsnio. „Bijojau, kad netektų keliauti su kokiu nors maniaku, juk nežinai, kas išpuls. Matyt, mano ranka laiminga, kad ištraukiau Tomą. Nelabai būčiau nudžiugusi, jei su mumis keliautų šešiolikmetis paauglys”, – aiškino dainininkė.

Tomui YVA merginos pasirodė kur kas gražesnės nei televizoriaus ekrane.

Vos nepamiršo paso

Paskutinį vakarą prieš kelionę Natalija pastebėjo, kad bute Klaipėdoje paliko savo pasą. Gerai, kad tuo metu Natalijos tėvai buvo uostamiestyje ir turėjo buto raktus.

Kokių pramogų galima tikėtis Kretos saloje, dainininkė specialiai nesidomėjo. Labiausiai ji nori pailsėti ir pasideginti, mat šiuo metu jaučiasi nuvarginta nuolatinių koncertų.

Natūraliai įdegti prieš šaltąjį sezoną Kretoje tikisi ir Goda. Ji greta kelių maudymosi kostiumėlių į lagaminą įsidėjo ir psichologinę knygą „Jūsų pasąmonės galia”.

Tikisi sužavėti Kristiną

Atostogas su merginomis laimėjęs Tomas prieš dvi savaites pradėjo studijuoti Kauno technologijos universitete ir dėl kelionės turės praleisti paskaitas. Tačiau jis dėl to neišgyvena, juk ne kas dieną pasitaiko proga pakeliauti žinomomis merginomis.

Širdies draugės neturintis Tomas atskleidė ir vieną slaptą savo svajonę. Jam labai patinka YVA šokėja Kristina. Kaunietis tikisi, kad vaikino neturinčią merginą kelionės metu jam pavyks sužavėti.

Vilčių užmegzti romantiškus santykius su Natalija ar Goda devyniolikmetis neturi – Natalija neseniai ištekėjo už „BAvarijos” nario Deivydo Zvonkaus, o Godą į oro uostą atlydėjo jos vaikinas Rytis.

„Go-go” šokėjas su savo mergina oro uoste ilgai glėbesčiavosi prieš išsiskirdami savaitei.

„O aš su Deivydu išsiskiriu ilgiausiam laikui nuo mūsų bendro gyvenimo pradžios. Penkias dienas nemačiau dėl koncertų, o dabar dar septynios dienos prisidės”, – guodėsi dainininkė Natalija.

Tomo ir YVA merginų nuotykius Kretoje fiksuos „Ekstra žinių” žurnalistė.

„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.