Per „Balticum” TV – daug gerų filmų ir viena nauja laida

„Balticum” TV eteryje jau sukasi šeši nauji anonsai, pristatantys regioninės televizijos naujojo sezono laidas ir filmus. „Mūsų TV arkliukas – žinios, laidos ir rinktiniai filmai”, – pristatydamas naująjį sezoną, sakė televizijos programų direktorius Vladas Straupas.

Nebeliko dviejų laidų

Trys žiūrimiausios „Balticum” TV laidos – žinios, „Reidas” (red. Gintaras Vaičekauskas) ir „Vakarų kriminalai” (red. Vidmantas Beržinis). „Žmonėms patinka realybės dokumentika, todėl neatsitiktinai atsirado ir trečioji tokio paties formato laida „Greitoji pagalba” (red. Remigijus Ambrulaitis)”, – sakė programų direktorius.

Antradieniais žiūrovai ir toliau matys tiesioginę laidą „Kasdieniai rūpesčiai”, kurią veda Romandas Žiubrys. Trečiadieniais prie ekrano pakvies Jolita Kraniauskaitė ir jos laida „Proto aistros”.

Kauniečių laida „Krepšinio pasaulyje” iš pirmadienio persikelia į sekmadienį. Žvejams paliekama Pauliaus Korsako laida „Vienam gale kablys…”, kurią mato ir BTV žiūrovai.

„Šeštadieniais ir toliau žiūrovai matys laidą „Naujienos iš Vakarų” (red. Asta Dykovienė). Šį pavasarį pakeitus laidos formatą (iš pažintinės laidos apie krašto istoriją ji buvo pakeista į apžvalginę savaitės įvykių laidą. – Aut. past.) reitingai šoktelėjo dvigubai”, – sakė V. Straupas.

Dar metams sutartį su TV3 pasirašė ir populiari „Balticum” TV laida „Kitoks gyvenimas” (rež. Jūratė Rakauskaitė). „Žiūrovai dar vis domisi paranormaliais reiškiniais, keistais žmonėmis. Laida TV3 eteryje startuos rugsėjo 10 dieną”.

„Balticum” TV ir toliau rodys žiūrovų pamėgtas rusiškas laidas: „Uždrausta zona”, „Meilės kaina”, „Juoko kamera” ir ypač populiarią „Remonto mokyklą”.

Tačiau šį sezoną jau nebematysime laidų „Rezonansas” (red. Dalia Grikšaitė-Liatukienė) ir „Nuskaidrinti šviesa” (red. D. Kanclerytė). „Šių laidų reitingai buvo žemi. Tokia laida kaip „Nuskaidrinti šviesa” gali gyvuoti tik visuomeninėje televizijoje arba būti finansuojama fondo lėšomis. Komercinei televizijai ji finansiškai nuostolinga”, – teigė V. Straupas.

Įsigijo daug naujų filmų

Šį sezoną „Balticum” TV ruošiasi parodyti daug naujų neseniai kino teatruose rodytų filmų.

„Rubriką „Savaitės filmas” iš savaitgalio perkeliam į antradienį. Buvo sunku konkuruoti su kitomis televizijomis, o antradienio vakarais mūsų TV yra gerai žiūrima”, – kalbėjo programų direktorius.

Artimiausiu metu žiūrovai galės pamatyti abi Kventino Tarantino režisuotas filmo „Nužudyti Bilą”, kuriame vaidina Uma Turman, dalis. Dar laukia „Nepadorūs šokiai II”, „Niekados šalies beieškant” su Džoniu Depu, „Pašokime” su Dženifer Lopez bei Ričardu Giru.

„Kaip ir praėjusį sezoną, pirmadienį lieka rubrika „Kino akademija”, kurioje žiūrovai matys tokius filmus kaip „Senis” (rež. Čian Vuk Park), „Viskas apie meilę”(rež. Vimas Vitenbergas), „Pasilikime draugais” su Ketrin Deniov ir Žeraru Depardjė”.

„Balticum” Auksinis” šaltuoju metų sezonu rodys per 80 naujų filmų. Kartos tokias juostas kaip „Briusas visagalis” (rež. Tomas Sadijakas), „Niujorko gaujos” (rež. Martinas Skorcezė), „Ostinas Pauersas” (rež. Džėjus Ročas), „Gyvenimas yra stebuklas” (rež. Emiras Kusturica), „K-19” (rež. Ketrina Bigelou) ir kt.

„Vakarų ekspresas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.