Kategorijos
- Aplinkosauga
- Augintiniai
- Ekonomika
- Informacinės technologijos
- Interjeras
- Įvairenybės
- Justicija
- Kinas
- Kultūra
- Laisvalaikis
- Lietuvoje
- Medicina
- Mityba
- Mokslas
- Moterims
- Nuomonė
- Pasaulyje
- Politika
- Psichologija
- Receptai
- Renginiai
- Šeima ir namai
- Specialistai konsultuoja
- Sportas
- Statyba
- Švietimas
- Transportas
- Vaikai
- Vyrams
- Žiniasklaida
Žymos archyvas: žirgais
Lazdijuose atgimsta arklių turgūs
Lazdijų kraštas siekia tapti šalies žirgų mėgėjų centru – po pusšimčio metų atgaivintas arklių turgus, vasaros pabaigoje pristatyti turistiniai maršrutai žirgais Po pusšimčio metų pertraukos Lazdijų turizmo informacijos centras su žirgininkų klubu ir Ūkininkų sąjungos … Skaityti toliau
Raiteliai išsidalijo titulus
J. Linarto jojimo paslaugų centre baigėsi tris dienas trukęs atviras Lietuvos konkūrų čempionatas „Buddelei” taurei laimėti, kuriame dalyvavo beveik du šimtai raitelių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos bei Vokietijos. Lietuvos čempionu tapo klubo „Audruvis” atstovas … Skaityti toliau
Jojimas – tik išrinktiesiems
(1)Nusprendus privatizuoti „Marvos” sporto mokyklą, Kaune treniruotis su žirgais galės tik pasiturinčių tėvų atžalos Kauno savivaldybė jau šiais metais ketina privatizuoti „Marvos” žirgyną. Apie tai paskelbus „Kauno dienoje”, sulaukėme entuziastų būgštavimų, kad mažesnes pajamas turinčių … Skaityti toliau
Bučiuoti kardą tenka ir šiais laikais
Lietuvos bajorai stengiasi vadovautis nuo XIV amžiaus egzistuojančiu devizu Lietuvos bajorai egzistuoja ne tik istorijos vadovėliuose. Kasdien jie gyvena taip, kaip visi: eina į parduotuvę, ruošia valgį, tvarko namus. Tačiau kartais Lietuvos bajorų karališkosios sąjungos … Skaityti toliau
„Skrydis ant žirgo – nenusakomas jausmas”
Jurgio Lenarto jojimo paslaugų centro direktorius, Lietuvos žirginio sporto sąjungos viceprezidentas Laimondas Skėrys džiaugiasi jau pradėjęs įgyvendinti savo gyvenimo svajonę – surengti įspūdingą aukšto lygio jojimo sporto turnyrą. „Šioje srityje nesu naujokas – jau apie … Skaityti toliau