Kategorijos
- Aplinkosauga
- Augintiniai
- Ekonomika
- Informacinės technologijos
- Interjeras
- Įvairenybės
- Justicija
- Kinas
- Kultūra
- Laisvalaikis
- Lietuvoje
- Medicina
- Mityba
- Mokslas
- Moterims
- Nuomonė
- Pasaulyje
- Politika
- Psichologija
- Receptai
- Renginiai
- Šeima ir namai
- Specialistai konsultuoja
- Sportas
- Statyba
- Švietimas
- Transportas
- Vaikai
- Vyrams
- Žiniasklaida
Žymos archyvas: kepamas
„Oktoberfest“ nuplėšia pedantiškųjų vokiečių kaukę
Didžiausioje pasaulyje alaus šventėje vyrai, įveikę apie aštuonis bavariškus litrinius bokalus, dažnai nakvoja ant žolės Šį savaitgalį baigiasi masiškiausia ir garsiausia pasaulyje alaus šventė „Oktoberfest”, kasmet pritraukianti milijonus lankytojų iš Vokietijos ir viso pasaulio. Bavarijos … Skaityti toliau →
Gamtoje kepame mėsą ir žuvį
Kepsninėje kepama mėsa būna labai įvairi – kiauliena, veršiena, aviena, vištiena, elniena, jautiena, tačiau ta pati mėsos rūšis gali būti ruošiama skirtingai. Norint kaip galima labiau išlaikyti natūralų kepsninėje kepamų produktų skonį, juos ruošiant stengiamasi … Skaityti toliau →