Žymos archyvas: brandintas

Vyno taurėje – pjuvenų skonis, apgaulės aromatas

Štai vyno butelis iš Čilės. Etiketėje gamintojas giriasi: „Šis vynas net 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse”. Štai kitas butelis – iš Australijos. Ir vėl – abejoti neleidžiantis patikinimas: „Brandintas visiškai naujose ąžuolo statinėse”. Ir … Skaityti toliau

Ispanijos raudonieji: geras vynas už gerą kainą

Apie Ispanijos raudonuosius vynus žinome gal ir ne viską, bet kad jų mūsų parduotuvių lentynose pasirinkimas tikrai nemažas – akivaizdu. Taip pat daugelis jau patyrėme, kad ispaniško vyno galima gauti tikrai gero ir už gerą … Skaityti toliau

Mėgstamiausių pasaulyje – škotiškų viskių degustacija

Sostinėje surengta akloji dešimties skirtingų viskių, brandintų ne mažiau kaip 12 metų, degustacija. Žurnalas „Geras skonis” vakar į restoraną „Dalia” sukvietė gėrimų importuotojus, gamintojus, konsultantus, barmenus, kad šie įvertintų škotišką skirtingų gamintojų viskį. Žinoma gausybė … Skaityti toliau