Žymos archyvas: baltaisiais

Pelėsinis sūris užkariauja ne tik gurmanų širdis

(1)

Šimtus metų jau skaičiuojantis pelėsinis sūris, dar ne taip seniai mūsų šalyje buvęs anekdotų objektu, po truputį tampa kasdienio stalo dalimi. Pelėsiniu sūriu prekiauta dar sovietmečiu, tačiau plačiai žinomas ir valgomas jis tapo būtent per … Skaityti toliau

Vyno ir maisto derinimas

Derinti vyną su maistu ir sunku ir paprasta. Sunku, kai bijoma sulaužyti neva snobiškas taisykles, eskperimentuoti. Paprasta, kai norima atrasti mažą kasdienybės džiaugsmą: skanų valgį, kuris gali būti dar gardesnis su tinkamu vynu ir gera … Skaityti toliau

Vyno ir maisto derinimas

Derinti vyną su maistu ir sunku ir paprasta. Sunku, kai bijoma sulaužyti neva snobiškas taisykles, eskperimentuoti. Paprasta, kai norima atrasti mažą kasdienybės džiaugsmą: skanų valgį, kuris gali būti dar gardesnis su tinkamu vynu ir gera … Skaityti toliau