Paskelbtos Dianos meilužių pavardės

Paryžiuje vykstančiame procese, kur aiškinamasi, kas kaltas dėl princesės Dianos mirties, teismo salėje buvo paskelbtos visų jos meilužių pavardės.

PBritų laikraštis „The Daily Mail” rašo, kad jų sąrašą pagarsino advokatas Michaelas Mansfieldas. Jame yra buvusio Anglijos regbio nacionalinės rinktinės kapitonas Willas Carlingas, princesės asmens sargybinis Barry Mannakee, buvęs britų armijos karininkas Jamesas Hewittas, ryšių su visuomene specialistas Jamesas Gilbey ir meno pirklys Oliveris Hoare’as.

Visos šios pavardės jau ir anksčiau buvo ne kartą minėtos spaudoje, kaip vyrų, užmezgusių romaną su princese. Tik vienas iš jų -W.Carlingas – aiškino, kad jį su Diana siejo draugiški santykiai. Kiti du – J.Gulbey ir O.Hoare’as – visada neigė gandus apie romaną. B.Mannakee žuvo automobilio katastrofoje 1987 metais, ir apie jo romaną su sosto įpėdinio žmona tapo žinoma tik praėjus 10 metų.

Ir tik penktasis iš minėtų vyrų – J.Hewittas – ne tik neneigė, kad turėjo meilės ryšių su princese, bet ir sugebėjo iš to užsidirbti kelis milijonus svarų, pardavęs spaudai princesės jam rašytus laiškus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.