Artėja grožio ir mados šventė

Ateinantį mėnesį Klaipėdoje vyks naujausių grožio ir mados tendencijų Lietuvoje pristatymas. Toks renginys vyks trečius metus iš eilės.

Spalio 12-14 dienomis paroda „Grožis ir mada 2007” dalyvius ir lankytojus pasitiks naujose patalpose – LCC tarptautiniame universitete (Michealsen centre) Kretingos gatvėje.

Grožio paslaugų ir naujovių pristatyme jau yra užsiregistravusios 60 įmonių iš Lietuvos, kaimyninės Latvijos bei Vokietijos. Dauguma jų – nuolatiniai parodų dalyviai, savo produkciją pristatantys ir už Lietuvos ribų.

Anot UAB „Expo Vakarai” rengiamos parodos koordinatorės Zarinos Vikniutės, naujomis idėjomis besidomintys lankytojai ir grožio bei mados profesionalai turės galimybę susipažinti su kontūrinio makiažo technika, plaukų testavimo įranga, naujomis plaukų dažymo tendencijomis.

Parodoje taip pat bus pristatoma gausi įvairovė parfumerijos, kosmetikos, bižuterijos ir aksesuarų, nagų dizainui ar plaukų priežiūrai skirtų priemonių. Garsi Lietuvos žolininkė Adelė Karaliūnaitė atskleis lietuviškų žolelių poveikį grožiui ir sveikatai.

Parodos lankytojams bus siūloma ne tik įsigyti pristatomų papuošalų, bet ir patiems juos sukurti.

Specialistus ypač turėtų sudominti seminarai ir madų demonstravimai bei pirmą kartą Klaipėdoje organizuojamas atviras Vakarų Lietuvos čempionatas, kuriame varžysis kirpėjai ir visažistai.

Tie, kas jau nekartą lankėsi „Expo Vakarų” surengtoje grožio ir mados šventėje, žino, kad parodos dienomis pristatoma profesionali kosmetika yra parduodama su nuolaidomis, o profesionalų patarimai ir konsultacijos dalijami nemokamai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.